Merhaba, sizlerle şu an kendim kullandığım çok mütevazi, çok sade ama amaca hizmet eden bir tema paylaşıcam.

Demo adresi: DEMOYU BİR ADRESE YÜKLEYİP SİZLERE SUNACAĞIM.

Not: Siteye girdiğinizde karşınıza index sayfası çıkacak. Temayı o sayfayla beraber veriyorum, Blog'a gir diyerek wp temayı görebilirsiniz.

Not2: İlk girişteki indexi indirdim ve temayı onu editleyerek oluşturdum indexin kodlaması bana ait değildir, indexi nerden aldığımı hatırlamıyorum. Ama paylaşan arkadaşa teşekkürler :)

Not3: Herhangi bir hata, düzenlenmesi gereken yer olursa bildirmeniz halinde üzerinde çalışırım. 4-5 Saatte kodladığım için fazla üzerinde duramadım.

-------

Kişisel sitem için 4-5 saatte kodladığım bir tema Yns Mini Kişisel Teması. Sadece yazmak istediklerimi paylaşmak için oluşturduğum bir temadır, o yüzden sade. Yine bu amaçta kullanmak isteyen arkadaşlar kullanabilir.

Dikkat!: Yorum bölümü olarak, facebook ile yorum yapma plugini kullanıyorum. Plugin derken sadece bir kod. Bunu kullanmanız için aşağıdaki işlemi kesinlikle yapın!

[*]https://developers.facebook.com/apps adresine girin.
    [*]+Yeni uygulama oluştur'a tıklayın.
    [*]Boşluktaki bilgileri doldurun kendinize göre.
    [*]Güvenlik anahtarını yazın ve Devam'a tıklayın.
    [*]Karşınıza çıkan bilgilerden en üstte "App ID:" numarasını kopyalayın.
    [*]Tema dosyalarından "Header" Dosyasını açın ve IDyi kendi IDniz ile değiştirin yani:

FB.init({appId: 'BURAYA ID YAZIN', status: true, cookie: true,

Bu işlemden sonra facebooka giriş yapmış olanlar yorum bırakabilecek ve bu yorumları siz düzenleyebilecek veya silebileceksiniz. Yani moderator olucaksınız.

İndexi indir: Buradan
Temayı indir: Buradan
Yakında daha güzel ve fonksiyonlu Kişisel Temam ile karşınızda olmak dileğiyle.

DEMO RESİMLERİ:

Anasayfa

Konu içi

Sayfa içi