lostyazilim
tr.link

Devir Tablet Bilgisayar Devri

5 Mesajlar 1.676 Okunma
acebozum
tr.link

apocanhi apocanhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)
Güzel bir arefe gününde sizlere bahsedeceğim konu Tablet bilgisayar deneyimim olacak. Başlıktada gördüğünüz gibi devir tablet bilgisayar devri arkadaşlar fakat piyasada o kadar dandik markalar varki marka dediğim tablet ismi yani. Tablet alırken dikkat edeceğiniz hususlar şunlar olsun İşlemci hızı, ram boyutu, birde ekran kalitesi olsun elinize alıp incelemediğiniz ürünü almamanızı tavsiye ediyorum. Bir arkadaşım bu ismi lazım değil radyosundaki kampanyayı duydu ve hemen sipariş etti hem sipariş geldi hemde gelen tablet bilgisayar özellikleri fos çıktı, gülsemmi ağlasammı şaşırdım inanın. Tanıdığınız firmalardan tablet bilgisayar almanız sizin yararınıza olacaktır, ben kendim aldım bi tane internetten o kadar araştırdım ki hem uygun fiyata aldım hemde kaliteliydi tabletim, birde bu meretler domates, patlıcan değilki dışına bakılıp alınsın iç güzelliği önemlidir bu cihazların. Siz siz olun heryerden tablet bilgisayar almayın bu tablet bilgisayar için geçerli değil sadece, bilgisayar veya elektronik aletler için geçerli. İsterseniz benim almış olduğum tabletin resmini ve özelliklerini koyayım siz karar verin kalitesine fiyatı kılıf + klavyesiz 249 TL, Klavye+kılıfı ile birlikde 300 lira kargosu falan içinde aldım memnunum kullanyorum :)

Tablet Bilgisayarım'ın Özellikleri

İşletim Sistemi : Google Android 4.0 ICS

İşlemci : Allwinner A10 1.2GHz

RAM : DDR3 1GB

Hafıza : 8GB

Ekran : 7.0 inç kapasitif Multi Touch dokunmatik ekran,

Çözünürlük : 800x480 (16:9) Pixels.Support 5-Nokta Dokunmatik

Webcam : (3MP) Ön

Kablosuz : WiFi 802.11b/g/n.

G-sensor : 3 G-sensor

3G : USB 3G harici destekliyor

Bluetooth : Yok

GPS : Hayır.

Grafik Tipi : Destekler 2160P

Giriş / Çıkış / Port : 1 x Mini USB 2.0 (OTG) / 1 x TF Kart yuvası / 1 x DC Jack / 1 x Mini HDMI / 1 x Kulaklık Jakı

Güç / Pil : 3200mAh (5V)

Boyutlar : 193X118X9,9mm

Yazılım Performans : Android Market Place Destek,SUNWAY MARKET

Oyunlar : Dahili 3D Hızlandırıcı 3D oyunlar

Video : AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV (1080p) gibi bazı video formatlarını Android Market'ten indirilen ek yazılım gerekebilir unutmayın..!

Ses : MP3, WMA, OGG, AAC, WAV

Resim : JPEG, PNG, BMP, GIF

E-Kitap : PDF, TXT vs

Kamera : (3MP) Ön

Çoklu dil : İtalyanca, Arapça, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, İsveççe, Norveççe, Lehçe, Rusça,
Danimarkaca, Hollandaca, Yunanca Çekçe, Türkçe, Basitleştirilmiş / geleneksel Korece, Çince ve Japonca

Paket : 1 X Tablet PC / 1 X USB Kablo / 1 X Kullanım Kılavuzu (TÜRKÇE) / 1 x USB dönüştürücü kablo / 1 x Garanti Belgesi
1 x Standart Şarj Cihazı / 1 X Fatura

Ek Özellikler : Dahili 3D . Hızlandırıcı (Örneğin "Asphalt5" gibi 3D yerçekimi sensörü oyunları için ideal ve Dış Destek 3G USB
Modem ile Ağ: WCDMA

KAYNAK : http://blogguncellikister.blogspot.com/2012/10/devir-tablet-bilgisayar-devri.html

googleasistan
webimgo

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Bende kardeşime hediye olarak almak istiyorum. Daha önce hiç tablet kullanmadım. Haliyle tabletler hakkında bir bilgim yok.
Sizinkinin fiyatı uygunmuş. Bundan daha ucuzları var mı acaba? Yoksa en ucuzlarından biri mi bu?
Ayrıca güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

Ghost adlı üyeden alıntı

Bende kardeşime hediye olarak almak istiyorum. Daha önce hiç tablet kullanmadım. Haliyle tabletler hakkında bir bilgim yok.
Sizinkinin fiyatı uygunmuş. Bundan daha ucuzları var mı acaba? Yoksa en ucuzlarından biri mi bu?
Ayrıca güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

Hocam tablet bilgisayarlarda fiyata pek bakmayın bunun fiyatı gerçekten uygun söylediğim gibi piyasada o kdar çok tablet bilgisayar varki aklım almıyor önüne gelen tablet bilgisayarmı üretiyor yoksa başka bişeylermi var anlayamadım. Bunun fiyatıda uygun servis ağıda baya bi güzel, geçen usb girişi sıkıntı verdi gönderdim hemen bir hafta içersinde geri gönderdiler. Sağlam firma anlayacağınız :) tavsiye ederim özellikleride güzel hem ne istiyorsanız yapabilirsiniz . . .

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Hafıza HDD mi?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

Evet HDD olması lazım içini açmadım pek hafıza merakıma gitmedi açıkcası 32 Gb'a kadar yükseltilebiliyor hafıza kartıyla ;) 8 Gb kendi hafızası fazlasıyla yetiyor bana .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al