Estail arkadaşım tabi ki haklısın ben de espirili bir dille yaklaştım :) ama kod yazıyorum, csharp biliyorum demek bence çok kolay bir iş değil. Çünkü bu iş çok ciddi uzmanlık isteyen bir durum( 8 yıldır csharp kullanıyorum, 4 yıldır meslek olarak kullanmaktayım, yani csharp ile kod yazmadıgım gün yok, hala csharp biliyorum demeye dilim varmıyor). Kaldı ki nesneye dayalı programlama, event tabanlı programlama vb. kavramlar csharp'ında üstünde kavramlardır. O yüzden csharp'ı console, Windows Forms diye ayırmak çok yanlış olur. Benim derdim bu, yani insanları windows forms yaz console yaz ya da algoritma yapısını orda öğren gibi cümleler epey bir yuvarlak oluyor. Csharp'ın .net framework üzerinde çalışan bir programlama dili olduğunu, bu dil (ya da .net Framework ile demek daha doğru olur) ile Console, Windows, Web hatta mobil uygulamalar geliştirebileceğimizi bilmek lazım. Ama uygulama geliştirirken bilmemiz gereken tek şey Csharp dilinin genel yapısı, nesne kavramı, olay bazlı programlama, web yaşam döngüsü vb. terimler oluyor, falan falan çok uzattım :))