özgün içerik doğru resim ve içerik etiketleri vs önemli hususlar.kullanıcıyı memnun etmekte çok önemli ki bir daha sitenize gelsin.yalnız iş bununla da bitmiyor biraz çakal olmak lazım.bütün dünyada seo çalışmalarını boşuna yapmıyor webmasterlar.çakallıktan kastım link tarlasına dönmüş 15000 sayfaya linkinizi bırakmak değil ha isterseniz yapın sandboxla da tanışmış olursunuz.çakallık kaliteli backlinki kendiniz almak ve bunu doğal göstermek.
ya da backlinkin mantığı ne ona bir bakalım?
arama motorları sitenize gelen backlinkleri referanslar olarak kabul ederler.bu referanslar internette ki kullanıcılar tarafından sitenizi beğendikleri için oluşturulmuşlardır.ne kadar referans o kadar kaliteli site.ama bizim milletimiz olayı yanlış anlayıp yukarıda bahsettiğim gibi onbinlerce backlink alıyor sonra neden işe yaramadı diyor.doğallıktan kastım da aslında burada devreye giriyor.siz sitenize link inşası yaparken doğal görünüm sağlarsanız botlarda bunları referanslar olarak kabul eder ve sizi kaliteli kabul eder.olayın bütün mantığı budur.
peki nasıl link inşası yapılır?kendi çapımda yapıyorum ben sosyal ağları kullanarak vs vs bu konuda bilgisi olan paylaşırsa da memnun olurum :)

ha örnek olarak ta yazın başında tam keyword domain 8 aylık günlük hiti 150-200 olan bir film sitesi almıştım.seo'dan fazla anlamadığım için olaya düz mantık bakarak seo çalışmaları yaptırdım.sonuç?1 ay önce siteyi sattığımda hit 350-450 aralığındaydı o da son bir kaç hafta kendim çalışmalara başlamıştım yoksa gene 300 bile olmamıştı.o kadar da para döktüm ne işe yaradı?hiç.
o siteyi satar satmaz yeni bir film sitesi kurdum herşeyi sıfırdan.yaptığım hataların farkında olarak daha düzgün çalışmalar yaptım.1 ayda sadece kendi çalışmalarımla hiti 250'ye getirdim.bugün 265 olmuş.bütün çalışmaları doğal yaptım ve sitenin hiti her an patlamaya hazır.neden?çalışmaları doğal yaptım.kaliteli link inşası metodu kullandım.sitede 2 tane seo paketim var merak eden bakabilir.orada ki metodları kullandım sitem için.ve eminim bir kaç bini bulacak hiti.uzun oldu ama artık biraz fikir verebilmişimdir umarım.