-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mrb arkadaşlar.siteme slayt geçişleri yapmak istiyorum.elimde olan resim kare şeklinde bir manzara resmi diyelim.sitemde ise üst kısma dikdörtgen alan içine gelecek şekilde ve netliği gibi özellikleri bozulmadan nasıl yapabilirim?bu konu fhotoshop alanınamı giriyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Slider demek istediğiniz galiba. Slider eklentisi veya manşet eklentisi diye aratabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
slider manşet eklentisi tamam.coin slider 4 wp. ama bu eklentiyi ekledikten sonra yazılar bölümündende denedim sayfalar bölümündende resim ekledim.artı header.php de kodu yazdım.sayfaya baktım sonuç şu: üst kısımda slaytın gösterileceği yer gelmiş ama içinde resim yok.artı resmin çıkmaması bir problem.çıksaydı bile slayt alanının içine resim tam olarak çıkması ,net çıkması,yarım yamalakve bulanık çıkmaması için ne yapmam lazım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Soru 1 cevap: Özel alan ekle resim için özel alan adı : csImage olacak değer olarak sliderda çıkmasını istediğin resmin url sini yapıştır.
1. soruna ek olarak resim var açıklamada eklemek istiyorum dersen özel alan adı: csText olacak değer ise açıklamanı girersin.
2. sorunun cevabı: coin slider 4 wp ayarlarından slider da kaç resim döneceği, resim en boy yüksekliğini ayarlayabilirsin. Net çıkması,yarım yamalak ve bulanık çıkmaması için seçtiğin resimler kaliteli olmalı ve senin verdiğin resim ebatlarından küçük olmamalı. Aksi taktirde yarım yamalak ve bulanık çıkmaması için hiçbir neden yoktur. Yazdıklarımı dene olmassa yine yardımcı olmaya çalışırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-