Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet, arkadaşlar imzamda görmüş olduğunuz üzere sohbet sitesine sahibim. Bu sitem 5 yıllık olmasına rağmen beklenileni vermiyor. Askere gitmem ve sitemle uzun süre ilgilenemem ve sunucumun çökmesi başlı başınca sorun yarattı. Şimdi siteme eklediğim konuları Google indexliyor ama konu başlıkları yerine ana sayfam index alıyor. Bu durum benim canımı sıkıyor neden böyle olduğunu anlamadım. Şimdi benim size sormak istediğim sohbet siteme herhangi güncel blog, teknoloji sitelerinden falan yorum alanlarından link versem zararı olur mu? Uzun süredir link toplamıyordum, bilindiği üzere ücretli link alımıda yapmak istemiyorum bununda zararı olduğunu biliyorum_?
Lütfen bilgi sahibi arkadaşlar bir zahmet bana yardımcı olsunlar. Sitenin ne eksiği var ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo Doğallıktır.
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sitenizin içeriğiyle alakalı yerden backlink sağlamanız faydanıza olacaktır.
Ayrıca konunuz seo bölümüne taşındı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sohbet siten varsa sohbet sitesinden alacaksın. Bu çok zor google zaten bunun farkında. Gidip araba sitesinden link alırsan hiçbir işe yaramaz. Her eklenen linkin faydalı olduğunu sanan işi bilmeyen ne yazıkki çok faza arkadaşımız var.
nadlog
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO Stratejisti
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
"Majestic SEO" gibi bir link analiz uygulaması kullanmanızı tavsiye ederim. Google da ilk 10 sırada bulunan rakiplerinizin linklerini analiz edin. Link yapılandırma stratejilerini görüp anladıktan sonra, siz de kendi backlink çalışmanızı yaparsınız. Asla şaşmadan başarı getiren bir yöntemdir ;)