Unyesil adlı üyeden alıntı

1- Mavi renkteki menünün sabit değil de hareketli olmasını rica ediyorum. Tabiki hızlı erişim menüsüne Webmaster araçlarının eklenmesinide.

Bar'ın harketli olması düşük çözünürlüğe sahip cihazlarda sorun yaratacaktır. O yüzden ileride bar'ı yeniden tasarlayıp düşük çözünürlüğe sahip cihazlarda hareketsiz hale getireceğiz. Bu aklımızda yani :)

2- Sıra Bulucu aracının logusu imleç kelime girilecek alana gelince arada bir kayıyor. Buna bir çözüm istiyorum.

Bu dediğini pek anlayamadım. Ekran görüntüsü atarsan sevinirim.

3- Sıra Bulucu'ya mümkünse Yandex'i de ekleyiniz.
4- Site Analizi'ne mümkünse Yandex'i de ekleyiniz.

Yandex hem site analizde hemde sıra bulucuda ekliydi zaten. Ancak yandex gelen istekler konusunda biraz bencil davranıyor ve belli bir süre içerisinde çok fazla istek gelince ip adresini engelliyor. WM Aracının şuan 6 farklı lokasyonda 50'ye yakın ip adresi var. Bu 50 ip ile bile yandex'in bu güvenliği aşılamıyor. Bu yüzden bu konuda yapacak pek bir şey yok. Ya yandex aramalar için bir api çıkarak ve bunu kullanacağız, ya da arama isteklerine uyguladığı sorgulama sınırını yükseltecek.

5- Sayfa altında bulunan "Lazım Olabilir" başlığı altındaki "WM Aracı Bannerları" linkini ya kaldırın yada sayfaya erişimini artık sağlayın.

Bu da yapılacaklar listesinde. Zamanla hepsini halledeceğiz. Tek ihtiyacımız biraz zaman :)