Almina adlı üyeden alıntı

Bir önceki sayfada bir arkadaşı gördüm, nickini hatırlamıyorum, 3-4 ayda bir sistem dosyalarını Kaspersky'nin sildiğini söylemiş, Şunu belirtmeliyim ki: 2007'den bu yana Kaspersky kullanıyorum. Bir kere sistem dosyalarımı sildi, ama PC'nin çökmesine neden olmadı; sadece açılışın biraz yavaş olmasına neden oldu. Ve ben, Bundan önce kullandığım PC'mi, Kaspersky sayesinde, 3.5 sene format atmadan kullandım... Bu da benim için Kaspersky'i vazgeçilmez yapıyor açıkçası... Geçen, bir kaç ay önce, Adsense reklamlarını virüğs olarak algıladı, o sorunu da genel bir tarama ile hallettik. Yani diyeceğim o ki, 2007'den bu yana, altı üstü 2 hata, herhalde bu kadarına da göz yumabiliriz diye düşünüyorum. Avira kullanan bir arkadaşımın, Windows'u Avira tarafından komple silindi.
Bir bilgisayarcı arkadaşım vardı, en iyi virüs programının, hiç virüs programı kullanmamak olduğunu söylerdi. :) Bir süre denemiştim, ama o zamanlar basit bir bilgisayar kullanıcısından ibarettim, oyun oynar, MSN falan girerdim.
Yani diyeceğim o ki, herkes, kendi tecrübesini mantıklı bulur, en mantıklısı da bu zaten, kim neyi beğeniyorsa, doğru buluyorsa onu yapacak..
Zararlı siteler, Kaspersky tarafından açılmıyor arkadaşlar, sayfanın ortasında kocaman bir Kaspersky sayfası açılıyor; yani gerçekten de 2012 sürümü daha da bir mükemmel.


Kaspersky Internet Security 2013 çıktı :) 2012 sürümü zaten iyiydi, 2013 mükemmel.
Kaspersky ile MSE'yi karşılaştırıyorlar, bu komik geliyor bana.
Lisans fiyatları ise eskisi gibi pahalı değil. Lisansım bitsin tekrar satın alacağım :)