cambazoglu adlı üyeden alıntı

kulturelbellek hem kültür hemde Eğitim adlı sitelerin var.Anlaşılan bu eğilimli bir eğitimli! insansın ama hala hak hukuk nedir, alıntı ile çalıntı materyal nedir bilmiyorsun yada sırf tartışma olsun diye gereksiz polemiklere çekiyorsun insanları...

Yapma, bari kardeşlik hukukunu HAK,ADALET KAVRAMLARINI İNSANLARA DOĞRU ŞEYMİŞ GİBİ HAKSIZ OLAN ŞEYLERİ doğruymuş gibi gösterme...

ortada doğru bir karar var ve bu yargısal olarakta onaylanmış telif hakkı denilen bir durum var ortada..sen çıkmış "yanlış birşey miş" deyip boşyere poelmik yaratma!

Ek Olarak: Ayrıca Burdan Telif hakkı nedir öğren.. lazım olur: http://telifhaklari.gov.tr/

Ben ajansa kendi elimle haber göndermiş bir insanım. Saatlerce gitmiş elimde kamerayla çekim yapmış insanım. Ben bu olayı başından beri takip eden biriyim. Ayrıca bu konuya karşı çıkan medya patronları bile var. Anayasa haklarına aykırı olduğunu söyleyen yazılar var. Ben emek nedir, alın teri nedir bilen insanım.

Bu konu hakkında bakın ne demişler

Habertürk yazarı Yavuz Semerci aynı görüşte değil:

"Bu gazete tirajlarını arttıracak bir uygulama değil. Büyük gazetelerin internet siteleri de bizden haber alıyor. Biz gazete haberlerini kullanmıyoruz" diyor. (Gazeteport)

Ya internet medyası?

Tepkili elbette. İnternet Medyası Derneği başkanı Hadi Özışık'ın sözlerini aktaralım:

"Haber değeri varsa hiçbir güç bunu önleyemez. Korsan'a hayır sloganının altına ben de imza atıyorum. Bize hiç davet gelmedi konuşulmadı bile. Kararı kendi başlarına aldılar. Keşke bize danışsaydılar. Bu kararın altında internet dünyasını boğma girişimi var. Bence çok ciddi yanlış yapıyorlar. Bu kararın altında kalırlar." (İnternethaber)