-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Selamlar.
Son günlerde index konusunda kafayı yemiş durumundayım konuyu açıyorum ama index almıyor.Artık her şeyi düşünmeye başladım..
Acaba kullandığım tema index hızıma etki ediyor olabilir mi?
Temamı değiştirmek istemem. :confused:
Sizce ilgisi olabilir mi?Bilgisi olan arkadaşlar sitemi inceleyip yorum yaparsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..
sosyalme.com
Canticu
/* Volkan Akkuş */
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanın etkileyeceğini sanmam fakat Ana Sayfa'da çok dosya varsa sitenin yavaş açılmasını etkileyebilir. Bu durumdan Google Bot'ları da etkilenebilir.
Bu arada sen bu temayı satın mı aldın 45$'a ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
<?php kemal_ataturk('Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!'); ?>
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Site teması index hızını etkiler bundan emin olabilirsin kendimden biliyorum eski temda sitem günde bi index alırken şu anda ekledikden 5 dk sonra indexleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kullandığın tema Theme Forest'ta en fazla satılan temalardan birisi. Profesyonel olarak site tasarlayıp geçimini bundan sağlayanları da tercih ettiği temalardan birisi yani. Temanın kodlanması kötüyse bir miktar SEO sıkıntısı yaratabilir ama indekslenme sorununun temelinde muhakkak başka bir şey olmalı.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Yüksek Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Nedense benimde index hızım yerlerde. Pingleme yapıyorum. Toolstan gönderiyorum yine almıyor. Gelip geçici bir durum diye düşündüm fakat öyle olmadı çalıştığım kelimelerde gerilemeler mevcut. Temamın seo optimizasyonu tam diye biliyorum ve öyle satın aldığımı umut ediyorum. İlerliyen günlerde bekleyip görücez.
Saygılarımla,
Emin Kader
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
hocam tema ile alakası nasıl olmaz hatalı kodlamalar seoya etki eder ve buda site açılış hızı vs gibi konularda sıkıntı çıkarır google en ufak bir hatayı bile gözden kaçırmıyor bundan emin olabilirsin.Sitene hata testi yaptır çıkan css html hatalarını düzelt ayrıca sosyal paylaşımıda kullan yani eklediğin konuları facebook google +1 pinterest twitter gibi platformlarda paylaş yoksa index alsan dahi alt sıralarda kalırsın.