hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkasında Google olsun bak nasıl tutulur yapacağı işletim sistemi ama adamların öyle bir destekleri yok malesef.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Her zaman bir ön yargılı yaklaşım var.Bana göre Windows 8 işletim sistemli telefonlar gayet iyi .Şuanda kullandığın telefon iyi olabilir fakat bu diğerlerinin-işletim sistemi- kötü olduğu anlamına gelmez.Nokia'nın son bir hakkı kaldı.Çıkardığı Lumia akıllı telefonlar tutmazsa sonu gelebilir fakat ben tutacağını düşünüyorum.
W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Samsung Galaxy Ace 2 vardı sattım hemen gidip c6 aldım
android daha iyi dediler size yaşadıgım sorunları izah edeyim.
turbotuning adlı motosiklet sitem var telefonla video cekiom kendisi gibi cekiyordu internete toplu veri transveri yapayım diyordum hat kopup duruyordu. mailleri takip ederken tek maile girdigimde bile arada sapıtıyordu.
suan c6 da ise 2 sayfamda telefonun masaustunde 6 tane mail otomatik olarak giriş yapılmış acık. facebook.com'a cektigim videoları saniyesinde 3g ile yükletebiliyorum symbian uzmanı arkadaşım bbir program yazıverdi hosting sattıgım müşterilerimin tüm işlemlerini telefondan yapıyorum pc acmama gerek yok. sitelerin hepsini ftp dahil olmak üzere telefondan halledebiliyorum. telefonu modem yapıp saatlerce işimi görüyorum evde int yok cünkü.
hani kim ne derse desin birdaha gidip samsung alırsam... olan benim paraya oldu yarı yarıya sattım telefonu milletin aklına gidip telefonmu alınır :) şimdi ndn nokia anlamışsınızdır umarım.
Guneyy
se'öcü değilim..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-