sen samsung kullan gör c6 c7 kullansana bi ? mail takip edebiliyorum program ile konum belirtiyorum telefonlara otomatik mesaj gidiyor motosiklet yarışları oluyor hd kalitesinde yarışları cekiyorum internete 3g ile en hızlı şekilde yükleme yapıyorum telefonu model olarak heryerde kullanıyorum girmeme gibi lüksü yok özel symbian tabanlı program yazdırdık hosting sattıgım müşterilerimle özel olarak ilgilenebiliyorum samsungde sen ne yapıyosun ? abuk subuk program indirmek telefonun güzel oldugu anlamına gelmez nokianın ne işe yaradıgını anlamamışsın senin telefonla benim c6 yı allah aşkına yan yana koyalım bakalım hangi telefon daha fazla işe yarıyor
bu konuda ciddiyim getir o android telefonunu c6 ile yan yana koyucaz webmaster icin gercekten işe yarıyormu yaramıyormu başa baş karşılaştırıcaz.
c6 600 tllik telefon bana samsungdan 600 tllik telefonu getir yada htc fark etmez karşılaştırmaya hazırım sonrada wm üyeleriyle nasıl telefon oluyormuş paylaşırız ;)
ben windows server kullanıcısıyım bildim bileli apache 'ye laf ediyormuyum her telefonun kendine has özelligi vardır sen nokianın c6 c7 modellerinde yapılabilinen özelliklerini keşif etmiyor nokia şöle böle diyosan sorun sende adamım.
bu konuda ciddiyim getir o android telefonunu c6 ile yan yana koyucaz webmaster icin gercekten işe yarıyormu yaramıyormu başa baş karşılaştırıcaz.
c6 600 tllik telefon bana samsungdan 600 tllik telefonu getir yada htc fark etmez karşılaştırmaya hazırım sonrada wm üyeleriyle nasıl telefon oluyormuş paylaşırız ;)
ben windows server kullanıcısıyım bildim bileli apache 'ye laf ediyormuyum her telefonun kendine has özelligi vardır sen nokianın c6 c7 modellerinde yapılabilinen özelliklerini keşif etmiyor nokia şöle böle diyosan sorun sende adamım.
Hocam hayatımda Nokia dan başka telefon kullanmadım en son aldığım geçen sene Nokia C3. Hatta telefonumu kullanmıyorum bile diyebilirim bilgisayarımı hiç yanımdan ayırmam tüm görüşmelerimi bilgisayarımı kullanıyorum. Telefonumla akrabalarımla görüşüyorum sadece bilgisayar kullanmadı için. Benim yorumum sadece piyasa ile ilgili satış oranları olarak. Sonuç olarak insanlar çoğunluk olarak telefonu özelliğine bakarak değil havasına bakarak alıyor ;)