konu dışı :
hocam o şemalar ne öyle yahu helal olsun valla işiniz zor (bize göre :) )
hocam o şemalar ne öyle yahu helal olsun valla işiniz zor (bize göre :) )
Senelerin tecrübesi :) Bizim gibi Türkiye'de devre çizen yok. İstediğiniz devre ile karşılaştırabilirsiniz. O kırmızı devre çizimlerini :)
Google Arama motoru Sitelerin güncellenmesini dikkate alır. 5dk. bir indexlediği siteler var . video sitemden biliyorum sürekli içerikler güncellendiği için örümcekler hemen tarama yapıyordu. Derbi maçı sonraları maç özeti izle kelimsinde kafada çıktığım çok oldu gerçi şimdi ilgilenmiyorum ama tecrübe oldu. Sitenizde yayınladığınız içeriklerin sıklığına göre arama motorları botlarının sitenizi indexlemesi artacaktır. Örnek vermek gerekirse Haber siteleri. anında indexleniyor sebebi ise anlık veri girişidir.
Güzel bir bilgilendirme. Bizim aslında şikayetimiz şu. Yeni bir şey yayımladık bunu günler sonra alıyor. 1 saat içinde alsa ne olacak sanki? Benim yayımladığım bir devre 2 haftada çiziliyor. Konu dosyaları 4-5 saate hazırlanıyor. Her resmi özel olarak editliyoruz. BU kadar emeğe karşılık konularımızı 2-3 gün sonra alması. Şahsıma ve Mesleğime HAKARETTİR.