-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Allah'a havale etmekten başka bir çaremiz yok. Ahiret günü geldiğinde hesabı sorulacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Yüksek Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitesinden reklamlar kaldırılmış :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Reklamlar yerli yerinde duruyor..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Yüksek Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adblock Eklentisi vardı bende büyük ihtimal ona aldandım. Kusura bakmayın yanlış alarm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Mustafa Karagöz dü sanırım bu sitenin sahibi facebook üzerinden konuştumda " işini düzgün yapana saygım sonsuzdur " dedim oda " hile-makale.blog.. sitesi günlük 0 tık alan bir site" dedi bana ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyeceğim
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
alkinkasap adlı üyeden alıntı
bu programı aylar önce görmüştüm hocam o zamanlar webmasterlık konusunda birşey bilmediğimden açmıştım ama daha sonra farkettim ki aslında zararlı.hitlerin hepsi çindeki botnet ağlarından geldiği için bir süre sonra sitenin tepesinde çinceden Türkçeye çevir yazısı bile çıkabilir :) ki aslında spamada yollayabilir siteyi.konusunda uzman bir webmaster sanırım arkadaş ki bunu paylaşmış :)
Bende aylar önce kullanmıştım bu programı ve Türk Trkil hit programını sonra baktım programın bıraktığın an direk düşüyor alexa değeri falan bende bıraktım gitti habire bunla mı uğraşacam dedim seo ne kadar doğal o kadar güzel...
Programlarla olmaz iş ilerde de hiç olmayacak :);ama hala kullananlar oluyor kimisi sitesinin çoğul hitini artırmak için kendi sitesini pop-up reklam gibi açılışa koyuyor çoğul tık oluyor iki katı :)...
Ek Olarak:
ByPowerfuL adlı üyeden alıntı
Mustafa Karagöz dü sanırım bu sitenin sahibi facebook üzerinden konuştumda " işini düzgün yapana saygım sonsuzdur " dedim oda " hile-makale.blog.. sitesi günlük 0 tık alan bir site" dedi bana ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyeceğim
Güldürüyor beni o?
Hile-Makale online sayısına günlük hitine bakınız yarısı hile ile elde edilmiş olsa gerek hit bilgisinin yarısını alınız sonuç 0 mı acaba :D...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/