Bu zamana link satışı yapanlar max 10 veya max 20 olarak satış yaptılar benim öğrendiğim tecrübelerde sitenizin değer kaybetmesini istemiyorsanız max.5 oda kendi kategorinize, yani oyun siteniz var nakliyat firmasına link çıkışı yaparsanız hem karşıdakine faydası olmayacağı gibi sizede zararı olabilir.
Dipnot; konu ile alakası yok ama link çıkacağınız sitenin kaliteside önemli, 2 gün önce açılmış siteye link çıkmakla 2 yıldır varolan bir sitenin linkini eklemek farklı etki edecektir.Hele ki spam dolu zararlı bir siteye link çıkarsanız ozaman ciddi şekilde zararı olacaktır.
Dipidipinot; Link çıkışı yapmaktan korkmayın aman hiç bir linke dofollow vermeyim linkleri ahref şeklinde eklemeyim derseniz ,sitenizden 0(sıfır) çıkış yaparsanız sitenizin değerleneceğini sanmayın.
Fakat footer veya sidebar linkleri tavsiye etmiyorum, mümkünse tanıtım yazısı şeklinde ama her yazıda 3 veya 4 link çıkışı değilde bazılarında 1 bazılarında 2 şeklinde çıkın, yazılar kesinlikle diğer sitelerdekilerle aynı olmasın özgün olsun.
Ammada yazacak çok şey varmış, herkes bu hataları yaptığı için içimde uhde kalmış demekki, neyse içimi döktüm rahatladım :)