Estail
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar ben html temel bilgim var css de margin ve paddinge kadar hover gibi olayları biliyorum fakat bana sıfırdan web tasarım yapabilceğim çok iyi anlatımı olan kitap veya video lazım ücretli veya ücretsiz fark etmez
Html tablosuz tasarım ve baştan sonuna kadar tüm kodların ne işe yaradıgı uygulamaları ve sonundada bir tasarımı css ve html dökmeyi anlatan döküman lazım
Kitap veya Videolu anlatım önerebilcek varmı ? (öncelik videolu anlatımdır.)
Tekrar belirtiyorum ücretli veya ücretsiz (ücretlide olur )
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tükekip videoları güzel . Ücretli bul hak geçmesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar, benim tavsiyem amaca yönelik video ve kaynak bulmandır. Demek istediğim önce beğendiğin, hayal ettiğin ya da tasarlamak istediğin web sitesini bir kağıda dök ardından madem temel bilgin var, her bilmediğin kısımları Google'a sor (ör: div köşe yuvarlama nasıl yapılır, vb). Bunu söylememdeki amaç, muhtemelen senin cevabını arayacağın soruyu daha önce bir başkası sormuştur ve yine kitaplara kıyasla daha sık güncellenmesidir (neredeyse her gün yeni birşey öğreniyoruz). Böyle böyle hem kodların ne işe yaradığını öğrenecek hemde farketmeden ezberlemiş olacaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ücretli olarak tayfun erbilenin sitesi var ogretiyor.com ücret sıkıntı değil dersen bakmanı tavsiye ederim.