candemiralp adlı üyeden alıntı

Selamlar, benim tavsiyem amaca yönelik video ve kaynak bulmandır. Demek istediğim önce beğendiğin, hayal ettiğin ya da tasarlamak istediğin web sitesini bir kağıda dök ardından madem temel bilgin var, her bilmediğin kısımları Google'a sor (ör: div köşe yuvarlama nasıl yapılır, vb). Bunu söylememdeki amaç, muhtemelen senin cevabını arayacağın soruyu daha önce bir başkası sormuştur ve yine kitaplara kıyasla daha sık güncellenmesidir (neredeyse her gün yeni birşey öğreniyoruz). Böyle böyle hem kodların ne işe yaradığını öğrenecek hemde farketmeden ezberlemiş olacaksın.

işte sağlam anlatan bir video kaynak bulsam css okulda çok fazla öğrenemedım normalde yazılım için uğraşıyorum yanı csharp üstüne çalışmalarım var ama web tasarım hevesim bayadır var onun için sadece temel html bilgisi diyelim bildiğim css olaylarıyla sadece padding ve margin kısımlarını yapabiliyorum :D

Güzel anlatım varsa videolu dediğin gibi daha faydalı olucaktır benım tek sorunum dediğin olay bildiğim birşeyi araştırarak ögrenebiliyorum ama bilmediğim öğrenmek istediğim birşeyi bilmeyen biri kitapdan dahi anlatsa kavrıyorum yanı bırının bana anlatması tercih ediliyor :)

Ek Olarak:

Cash adlı üyeden alıntı

Hocam ücretli olarak tayfun erbilenin sitesi var ogretiyor.com ücret sıkıntı değil dersen bakmanı tavsiye ederim.

o sitede css derlerini göremedim hocam :)