mkardogan adlı üyeden alıntı

+1 çıktığından beri tık başı gelirimde bir artış oldu. Belki de yapılan +1 ler ekstra gelir getiriyordur


Google +1 in etkisi her gecen gün artıyor.

googleden gelen email

Merhaba,

Önümüzdeki ay, görüntülü reklamlarda +1 düğmesini ve kişisel öneriler özelliğini kullanıma sunacağız. +1 düğmesi, İçerik için AdSense ve Mobil İçerik için AdSense görüntülü reklam biçimlerinde (resim, animasyonlu gif ve Flash) görünmeye başlayacak. +1'ler, bir reklamın alaka düzeyini belirlemeye yardımcı olacak ek bir gösterge görevi görecek. Biz de sizin için en yüksek geliri oluşturacak reklamları göstermeye devam edeceğiz.

+1 düğmesini, daha önce kullanıcıların web genelinde içerik paylaşmasını ve keşfetmesini kolaylaştırmak için Google aramada ve yayıncı sitelerinde kullanıma sunmuştuk. Çok yakında, kullanıcılarınız belirli reklamları destekleyebilecek ve bu reklamların kendi sosyal bağlantılarına gösterilme olasılığını artırabilecek. Bu önerilerin, sitenizdeki reklamların okuyucularınız tarafından daha fazla fark edilmesini, bunun da zaman içinde daha fazla kazanç elde etmenizi sağlayabileceğine inanıyoruz.

Sayfalarınızdaki görüntülü reklamlarda +1 düğmesinin gösterilmesini istemiyorsanız, hesabınızda bu uygulamanın kapsamı dışında kalmayı seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Inside AdSense blogunu (http://adsense.blogspot.com/) ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi

© 2011 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043