lostyazilim

Eğitim sitesi için video scripti?

18 Mesajlar 4.031 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

arcanus66 arcanus66 www.dersmekani.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ben hatırlayamadım, tekrar özel mesaj yoluyla görüşebiliriz, güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz :)

Pardon hocam noktalamada hata yapınca farklı anlam çıkmış:) Size sormuştum derken, sitenin temasının ne olduğunu sormuştum bir önceki mesajda demek istedim.

wmaraci
reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Bunlara bir göz at istersen.

• Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Hala arıyorum fakat birşey bulamadım site öyle bekliyor... Aşağıdaki tema hoşuma gitti fakat wp teması yapmaktan vazgeçmiş arkadaş, kendi scriptini yazıyormuş. Bu temaya benzer yaptırmak istesem ne kadara mâl olur acaba?

http://e1205.hizliresim.com/x/5/5b8nu.png

http://e1205.hizliresim.com/x/5/5b8qg.png

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Henüz karar vermediyseniz joomlayla başlayın. Benim sitelerim wordpress ama bir noktaya geldiğinizde tıkanıp kalıyorsunuz. Eğitim sitesi için kategori sistemi çok önemi alt kategori oluşturmanız gerekiyor. Wordpress bu işi yapamazsınız yani verim elde edemezsiniz. Joomla da işinize yarayacak çok güzel temalar bulabilirsiniz. Wordpress eğitim teması bulmanız imkansız. Piyasada olanlar büyük bir eğitim sitesinin ihtiyacını karşılamaktan çok uzak.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Henüz karar vermediyseniz joomlayla başlayın. Benim sitelerim wordpress ama bir noktaya geldiğinizde tıkanıp kalıyorsunuz. Eğitim sitesi için kategori sistemi çok önemi alt kategori oluşturmanız gerekiyor. Wordpress bu işi yapamazsınız yani verim elde edemezsiniz. Joomla da işinize yarayacak çok güzel temalar bulabilirsiniz. Wordpress eğitim teması bulmanız imkansız. Piyasada olanlar büyük bir eğitim sitesinin ihtiyacını karşılamaktan çok uzak.

Joomladan da hiç anlamam, ama 1 haftaya çözerim sıkıntı olmaz gerçide. Bu sefer tema eklenti vs. sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum. Joomlada video sitesi için temamı yoksa eklenti falan mı gerekli acaba? Hangisi ile normal siteyi video sitesi yaparım?

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Joomlayı bilmediğim için eklentileri nasıldır, sorun yaşarmısınız bilemiyorum. Ama şunları özellikle belirteyim ben olsam ilk başta hemen video olarak düşünmem. Elinizdeki eğitim dökümanlarını yavaş yavaş ekleyin. Belirli aralıklarla da videoları eklersiniz. Siteyi açar açmazda hemen içeriğe boğmayın. Günlü 2 veya 3 içerikten fazla eklemeyin. Sonra bu sayıyı artırırsınız. Eğitim sitelerinin önemi her geçen gün artıyor. Gerçekten kaliteli bir eğitim sitesi yaparsanız çok kısa sürede büyürsünüz. Çok fazla eğitim sitesi olmasına rağmen kaliteli olanların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

• Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Joomlayı bilmediğim için eklentileri nasıldır, sorun yaşarmısınız bilemiyorum. Ama şunları özellikle belirteyim ben olsam ilk başta hemen video olarak düşünmem. Elinizdeki eğitim dökümanlarını yavaş yavaş ekleyin. Belirli aralıklarla da videoları eklersiniz. Siteyi açar açmazda hemen içeriğe boğmayın. Günlü 2 veya 3 içerikten fazla eklemeyin. Sonra bu sayıyı artırırsınız. Eğitim sitelerinin önemi her geçen gün artıyor. Gerçekten kaliteli bir eğitim sitesi yaparsanız çok kısa sürede büyürsünüz. Çok fazla eğitim sitesi olmasına rağmen kaliteli olanların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

Şuan video yüklüyoruz sürekli youtube kanalımıza, 2 kişiyiz diğer arkadaş öğretmen zaten. Kurduğum siteler hep boşa çıktı bu işede başlamayacaktım fakat gerçekten doğru düzgün bir döküman, video sitesi yok genel olarak. Bu arada ekledim sizi online değilsiniz galiba.

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Eğitim sitesine yapılan yatırım hiçbir zaman boşa gitmez. Çünkü çok fazla ihtiyaç var. Eğitim tamamen internet odaklı olmaya başladı. egitimsitesi.org çok yeni bir site olmasına rağmen kısa sürede büyüdü.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al