teşekkürler arkadaşlar,

sitdeki yavaşlık sanıyorum ki dns ile ilgili bir sorun, bununla ilgili en kısa zamanda bir çözüm bulmuş olacağım.

sadece 15 günde oluşturulmuş bir sistem o yüzden bazı aksaklıklar çıkabilir, bu konuda gördüğünüz şeyleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim. her şey ile tek başıma ilgileniyorum o yüzden gözden kaçırdğım şeyler muhtemelen vardır.

evet, facebook ve twitter benzeri bir ortam. temelde ise facebook'daki gibi sadece arkadaşların ile değil kafa dengi olduğun kişiler ile etkileşime geçebiliyorsun. twitterdaki gibi de gönder gitsin havasından çok daha sıcak bir ortama sahip olduğunu / olacağını düşünüyorum. gönderilere yorum yapılabiliyor olması sayesinde..

peki artı olarak ne var, nesi farklı;
zamanla daha fazla şey ortaya çıkacak, şuan için biraz hevesime yenik düşüp erkenden yayına aldım siteyi.

genel olarak ise en büyük farkı diğer sosyal ağlardaki hesaplarınızı bağlayabilir ve otomatik olarak tek potada topladığınız bir akışa sahip olabileceksiniz. sadece sosyal ağlar değil dilerseniz blog, web sitesi akışlarınızı da içeri aktarabiliyor olacaksınız. aynı şekilde tek noktadan birçok sosyal ağ hesabınıza gönderi yapabileceksiniz.

daha birçok özellik olacak ancak henüz tamamlamadığım için çok fazla detay veremiyorum..

herşeyden önemlisi bir komünitede önemli olanın içerik yani içerdeki kişiler olduğunu biliyorum. ne kadar harika bir teknoloji olsa da içerde kaliteli içerik, kişi, akış olmadığı sürece bir anlamı olmuyor. Bu yüzden umarım hepimizin kafa dengi insanlar ile iletişime geçebileceği güzel ve kaliteli bir ortama sahip oluruz.

ilginiz için teşekkürler :)