-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Merhaba mersindeki bir tasarım firmasından com.tr alan adıyla birlikte site tasarımı yaptırılmış.Bu sitenin tasarımını tekrar ben yaptım ve yeni sunucuya geçtik.Bu neden com.tr alan adının dns bilgilerini güncellemem gerekiyor.Nic.tr üzerinden nasıl bir yol izlemem lazım daha önce hiç com.tr alan adıyla ilgili bir değişiklik yapmamıştım bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu bir sorumlu değiştirme formu.
Yani ne için kullanılır; nic.tr her hesaba bir kullanıcı kodu verir. Örneğin; ak-1234 gibi kullanıcı kodu verir. Ve alan adı daha önce sizin tarafınızdan ya da başka bir ajans tarafından kayıt edildiyse ve bu domain başka birinin kontrolü altına verilmek isteniyorsa yani başka bir ajansın kontrolüne şirket sahibi (kuruluş için söylüyorum) bu belgenin çıktısını alıp gerekli yerlerini doldurup kaşeleyip göndermesi gerekiyor. Yani bu işlem ile domaininiz artık ak-1234 kontrolünde değil de başka bir kullanıcı kontrolü altına geçmesini istiyorsunuz.
Bu belgenin DNS değişikliği ile alakası yok.
İlk yazdığınız mesajda anlatılmak isteneni tam olarak anlamadığım için size bu bilgiyi gönderdim. Daha net ve düzgün bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım yine.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet aynen öyle. Yani o domainin sorumlu kodu kimse şuan o değişiklik yapabiliyor.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-