-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1. Flash veya JS sanırım. Belki de CSS3. Ama ne olursa olsun sayfa için fazlasıyla yük. Hem açılma hızını hem de browsing kalitesini düşürüyor. Görsel olarak da pek iyi değil. Bence bu sevdadan vazgeç :)
2. Direkt olarak PHP yazılarak hazırlanmış olabilir. Ama eğer bazı konuları görsellerini kaydırarak öne çıkarmak istersen bunu yapan bir widget eklentisi yazmıştım. ilgilenirsen
buradan erişebilirsin.
3. Az önce aynı yazıyı başka yere de yazdım. Hazıra konmak istersen öyle bir uygulama olup olmadığını bilmiyorum. Ama o menü şekli bir yerde daha kullanıyor. Hepsi eski luna (yabancı bir kaynak) dan çalıntı. Sen de yapmak istiyorsan CSS3 transitions diye Google'da kurcala.
Cevaplar pek açıklayıcı olmadı en azından kafanda bir fikir oluşsun diye yazdım. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
CSS3'ü az kurcala. Fatihhayrıoğlu'nu bilirsin. O baya kafa patlatmıştı bu konuyla alakalı.
Benim sitemdeki slider jQuery ile yapılmış. Eklenti değil. Kendim elle ekledim. O yüzden paylaşmam pek mümkün değil. Ama bu konuyla alakalı bir yazı derlemeyi düşünüyorum.
Bendekinin küçüğü işte o eklenti :) Sabah transition ile ilgili link atacam bu konuya unutmazsam.
Görüşmek üzere
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SkyGhostAir adlı üyeden alıntı
tamam ben baya baya yeniyim pek bişi bilmem elimden geldiğince çözmeye çalışıyorum işte kodlarla falan aram baya bi bozuk kurcalarım yarın iyice
yok ya unutmazsın beni burda sanırım ?
Başka Önersi Ve Tavsiyesi Bekliyorum?
Senden minik bir ricam var. aorhan daki beğendiği menü örneği birkaç sayfada daha vardı. hangileri olduğunu hatırlıyor musun?
Edit : CSS transition ile ilgili bir makale yazdım. İlgini çekecektir :
http://www.adobewordpress.com/css3-ile-gecis-efekti-transition-windows8-kutucuk-button/