Jimmy
www.mizah.web.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex'i seviyorum.Önemli günleri filan unutmamaya başladı artık.Ordada sitem 3.sayfaya çıkmış :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farkedilmeyecek gibi değil :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ülkemizin değerlerine önem vermesi çok güzel birşey fakat biz türklerde bir arama motoru yapmalıyız o kadar girişimci içinde tutan bir türk arama motoru bilmiyorum alışmışız bing'e google'ye yandex'e
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Amaçları bizi mest edip sevmemizi sağlamak, güzel bir şey tabii ki de ancak ne bileyim... Bir gün olur da Türkiye'de bir yerlere gelirse bütün bu sevimlilik numaralarını bırakması gözardı edilemeyecek bir ihtimal. O zaman besleyip büyüttüğümüz Yandex bizi tanımayabilir.
Daha bir arama motoruyla baş edemiyoruz, bir de bu çıktı şimdi. Hayırlısı ne diyeyim, kullanıyorum ara sıra ben de :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Harbiden damardan giriyolar :)
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yandeks'i eleştiren bu zihniyeti anlamıyorum ya :) adamlar süper ilerliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Böyle Yapmaya Devam Etsinler Yandexliyelim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex'in Türkiye'deki kullanıcılarına değer vermesi, özverili olması çok güzel bir şey elbette. Fakat milli veya dini duygularla gaza gelip "Çok yaşa Yandex" demek de bir o kadar komik. Yandex istediği kadar yırtınsın; arama motoru olarak kendini sürekli geliştiren rakiplerine karşı gözle görülür bir başarı yakalayamazsa forumlarda "Yandexci" olup da, Google'dan çıkmayan çakma hayranlar kazanmaktan başka bir şey elde edemez.
Herkes biliyor ki Yandex arama kalitesi bakımından yerlerde sürünüyor. Bunun olması da doğal zaten. Fakat webmaster forumlarında özellikle Google ile rekabeti arttırabilmeyi, reklam bakımından alternatifler kazanmak isteyen -ki bu gerçekten gerekli- arkadaşların Yandex'i savunma çabaları yapmacık ve gerçekçilikten uzak oluyor maalesef.
Söylemlerim Yandex'i eleştirenleri anlayamayan insanlara..
Keşke sanat adına, bilim adına, insanlık adına dünyaya kazandırdığımız değerlerimiz olsaydı da Google'un doodle'ları ile övünebilseydik biz de.
2 kişi bu mesajı beğendi.