AYIN EN İYİ WEB SİTELERİ

tvyo www.tvyo.com (Manşet)

tvyo.com diziden müziğe, spordan canlı yayına kadar geniş bir yelpazede yayın yapan yeni bir bideo portalı. Yeni kurulan site henüz beta aşamasında olmasına rağmen geniş bir video içeriğini kullanıcılarına sunuyor. tvyo'da bu aşamada NTV, Star, CNBC-e, NTV Spor, Kral TV, e2 ve Kral Pop'un canlı veya banttan yayınlarıyla TRT'nin Leyla ile Mecnun, Suskunlar, Seksenler, Bir Zamanlar Osmanlı gibi sevilen dizileri internet üzerinden izlemek mümkün. Sitede TRT ve Star'ın yerli televizyon dizilerini, CNBC-e ve e2'nin yabancı dizilerini bulabilirsiniz. tvyo'yu diğer dizi sitelerinin önüne geçiren özelliklerse görüntü kalitesi ve yabancı dizilerdeki kaliteli alt yazılar.
Video portalı tvyo'da alışık olduğumuz dizi izleme sitelerinden farklı olarak müzik, spor, canlı yayın ve kanal bazında arama yapmak da mümkün oluyor.
Site, kolay kullanımıyla dizikolikleri sevdikleri dizilerle buluşturuyor. tvyo'da hem ana sayfa üzerinden dizilere ulaşım sağlanabiliyor hem de arama bölümünde aranan diziler, müzikler, haberler, yayınlar, oyuncu ve yönetmen biyografilerine ulaşılabiliyor.

App Medya www.appmedya.com
Cafe Fernando http://cafefernando.com/turkce
Okunaklı www.okunakli.com
Bohlener Stereo Mecmuası www.bohlener.stereomecmuasi.com
i-motoring i-motoring.com
Maden Öğrencileri Kolektifi madenogrencilerikolektifi.blogspot.com

İncelemesini merak ettiğiniz site varsa dergiden buraya yazabilirim. Bu sayıda tvyo ile tanıştığıma çok memnunum. Her yerinden abuk subuk reklamlar fıkşırmayan, görüntü kalitesi bakımından iyi, tabiri caizse "çoluk çocuğun" altyazılarına yer vermeyen, kaliteli dizi izleme olanağı tanıyan, örnek olması gereken bir site.

Söylemeden geçmeyeyim dedim; PCnet bu ay 1 aylık vidobu üyeliği hediye ediyor.