Merhaba arkadaşlar, ben
Mustafa GÜNER. Aranızdan bir kaç kişi aktifblogum.com'u önceden biliyordu. Fakat sitemiz 8 aylık yayın sürecinden sonra sitedeki bir takım aksaklıklar yüzünden kapanmıştı. Domain düştükten sonra yeniden almaya karar verdim ve
2 Kasım 2012'de yeniden domaini regledim.
Sitem 6 gündür yayında. 2 Gün boyunca tasarım işleriyle uğraştım. Sağlam bir alt yapı hazırladım çünkü malum önceden kapanmasının nedeni teknik sorunlardı. Yazılarımın
%90'ı özgün olacaktır. Sitenin içeriğine gelirsek
"Genel Blog" olacaktır. Yani eski kategoriye devam.. Bunu seçmemin nedeni sitemin henüz 4-5 gündür aktif olmasına rağmen anında index alması. Genel blog siteleri de olsa genelde teknoloji ağırlıklı makale yazan sitelerden olmayacak.
Sitemi açmam tamda
Pagerank Güncellemesine denk geldiğinden daha 6 gündür reglenmiş olan domainimin
PR değeri 3'tür. Sitede henüz 4 yazı olmasına rağmen sayaçta günlük 60-80 arası değişen hit görünmekte.
Hedefim büyük ve aktifblogum'u bir daha kapatmamak üzere açtım. Siteye link, reklam alımı vs. şimdilik düşünmüyorum. Alexa değeri 700k altı olana kadar da düşünmeyeceğim. Sitemi ziyaret ederseniz sevinirim. Sağlıcakla kalın...
AktifBlogum.Com | Yaşam TarzınızNOT: Konuyu yöneticilerden biri taşımışta başlık uyumsuz olabilir. Gerçi sitemin tanıtım yazısıyla bu konunun ne alakası var onu da anlamış değilim ya neyse.