Pinterest sitesi kullanıcıları için profillerde site yayınlamasına izin veren yüksek değerlere sahip bir sosyal paylaşım sitesi.

Anahtar kelimelerimize uygun bir alan adı seçerek, içeriğiniz ile alakalı bir profil sayfası oluşturabilirsiniz. örnek vermek gerekirse. '' pinterest.com/mobilyadekorasyon '' diyelim. Pinleme menülerinide anahtar kelimelerinizde seçerseniz ( mobilya , dekorasyon , ev dekorasyon ) ve site içinde bir iki pinleme faaliyeti yürütürseniz kısa süre sonra.

Pagerank,trustrank, ve alexa rank değerleri çok yüksek olan, mobilya dekorasyon üzerine tasarlanmış ve domainde anahtar kelimeniz bulunan bir profili elde etmiş oluyorsunuz.

Blogger kullanıcıları için tek sıkıntı ise onaylamanın hostinge dosya atmak üzerine inşa edilmiş olması. onuda bir iki küçük ayarlama ile aşabilirsiniz. : http://www.bloggerdersleri.com/2012/11/blogger-siteleri-pintereste-onaylatmak.html

böylece içeriğiniz ile alakalı kaliteli bir backlink kaynağına kavuşmuş olursunuz. Bir deneyin olum katkısını hissedeceksiniz.


Daha kaliteli bir pinterest profil sayfası oluşturmak isterseniz okumanızı tavsiye ederim : http://www.bloggerdersleri.com/2012/11/blogger-ile-pinterestten-faydalanmak.html



böylece içeriğiniz ile alakalı kaliteli bir backlink kaynağına kavuşmuş olursunuz. Bir deneyin olum katkısını hissedeceksiniz.