lostyazilim
tr.link

Eskisinden daha mı iyi olmuş?

41 Mesajlar 5.648 Okunma
lstbozum
tr.link

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

cambazoglu adlı üyeden alıntı

Sana 4 tane yapmıştım...yaptıklarımı kullan onlar daha şık duruyor.

Dostum eline koluna sağlık. Uğraştığın içinde tşk ederim ama yazı fontu hoşuma gitmedi. o yüzden psd'sini istemiştim. ama yanındaki adam figürü güzel duruyor.

wmaraci
reklam

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
sen begendiğin fontu söyle ben ona göre birşeyler yapayım..yoksa binlerce fontluk banner yapmam gerekecek!

Ek Olarak: sana da demiştim begenmezsen söyle diye..!

https://pirilancer.com/freelancer-ara

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

sen begendiğin fontu söyle ben ona göre birşeyler yapayım..yoksa binlerce fontluk banner yapmam gerekecek!

Ek Olarak: sana da demiştim begenmezsen söyle diye..!

Dostum ne bu şiddet bu celal? Beğenmezsen söyle falan tarzı aramızda bir konuşma geçmedi." Psdsi yok.acil işim vardı direk kapattım" dedin bende tamam dedim. Yaptığın çalışmayı kullanmak yada kullanmamak benim inisiyatifimde sonuçta.

• Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Dostum ne bu şiddet bu celal? Beğenmezsen söyle falan tarzı aramızda bir konuşma geçmedi." Psdsi yok.acil işim vardı direk kapattım" dedin bende tamam dedim. Yaptığın çalışmayı kullanmak yada kullanmamak benim inisiyatifimde sonuçta.

celal? öyle bir tanıdığım yok.gayet yumuşak huyluyum.konu da belirttim ben begenmezseniz diye.kullan yada kullanma.o sana kalmış.kullanmak zorundada değilsin.kullansandqa kazanacagım bir şey yok hayrına yani..

Ek Olarak: Allah aşkına birader...celallenme diye neye hangi cümleme göre bana söylüyorsun? orda celalli bir ifade göremiyorum da!!!

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

celal? öyle bir tanıdığım yok.gayet yumuşak huyluyum.konu da belirttim ben begenmezseniz diye.kullan yada kullanma.o sana kalmış.kullanmak zorundada değilsin.kullansandqa kazanacagım bir şey yok hayrına yani..

Ek Olarak: Allah aşkına birader...celallenme diye neye hangi cümleme göre bana söylüyorsun? orda celalli bir ifade göremiyorum da!!!

Dostum ünlem işaretinin cümleye kattığı anlamı ya bilmiyorsun yada zevk olsun diye koyuyorsun..
orda celalli bir ifade göremiyorum da!!!

Tamam hayrına yaptın ben tşk ettim, güzel olmuş dedim ama düzeltmek istediğim yerleri olduğunu söyledim ama psdsi yok deyince konu kapandı!!!

Emek Emek Daha html/css'de Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 8 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Bende gölgeleri kaldırmanızdan yanayım yukarıda iki çalışma hazırladım. Dilerseniz kullanabilirsiniz. (Maskotunuzun gölgelerini temizlemedim. SSK'nın S'sinin üzerinde yazıyor gibi olabilir.
mujdatsayar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

Emek adlı üyeden alıntı

Bende gölgeleri kaldırmanızdan yanayım yukarıda iki çalışma hazırladım. Dilerseniz kullanabilirsiniz. (Maskotunuzun gölgelerini temizlemedim. SSK'nın S'sinin üzerinde yazıyor gibi olabilir.

Evet düzeltme yaparım diye psdsini saklıyordum. drop shadow'u kaldırıcam dediğiniz gibi. Alttakinde adam yazıyı engellemiş ama yazı çok hoş duruyor. 3d olmuş;)

Eline, koluna sağlık kardeşim. Tşk ederim ilgin için

Aslında gif olarak yazma efektli nasıl olur sizce? Siz adam yazıyormuş gibi söyleyince aklıma geldi öyle bişi

• Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)

Dostum ünlem işaretinin cümleye kattığı anlamı ya bilmiyorsun yada zevk olsun diye koyuyorsun..

Tamam hayrına yaptın ben tşk ettim, güzel olmuş dedim ama düzeltmek istediğim yerleri olduğunu söyledim ama psdsi yok deyince konu kapandı!!!

ben ünlem işareti koymaktan zevk alan biriyim! ile ben ünlem işareti koymaktan zevk! alan biriyim cümleleri farklı anlamlar taşır.. ben birinci cümlede ünlem işareti kullanmayı gerçektende seven biriyim..

Emek Emek Daha html/css'de Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 8 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Evet düzeltme yaparım diye psdsini saklıyordum. drop shadow'u kaldırıcam dediğiniz gibi. Alttakinde adam yazıyı engellemiş ama yazı çok hoş duruyor. 3d olmuş;)

Rica ederim. Şöyle ufak bir çizgi gölgeside verebilirsiniz. Angle 120 - Distance 1 Spread 0 Size 0. Yazının etrafında incecik bir çizgi oluşturacaktır. Genelde çok kullanılan ve hoş gözüken bir yöntem

Ek Olarak:

Aslında gif olarak yazma efektli nasıl olur sizce? Siz adam yazıyormuş gibi söyleyince aklıma geldi öyle bişi

Bence şöyle yapın Örneğin adam S'nin üzerinde oturken yazı yazsın, Yavaş yavaş yok olarak Ğ'nin üzerinde doğsun orada da gifle yazı yazıyor gibi böyle dolaşabilir. Yani logo üzerinde dolaşsın otursun bir yerlere :)

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

ben ünlem işareti koymaktan zevk alan biriyim! ile ben ünlem işareti koymaktan zevk! alan biriyim cümleleri farklı anlamlar taşır.. ben birinci cümlede ünlem işareti kullanmayı gerçektende seven biriyim..

İyi ne güzel birader. Ama bunu karşıdakinin açısından düşünmelisin. Neyse burda bu konuyu kapatalım.

Ek Olarak:

Emek adlı üyeden alıntı

Rica ederim. Şöyle ufak bir çizgi gölgeside verebilirsiniz. Angle 120 - Distance 1 Spread 0 Size 0. Yazının etrafında incecik bir çizgi oluşturacaktır. Genelde çok kullanılan ve hoş gözüken bir yöntem

Bence şöyle yapın Örneğin adam S'nin üzerinde oturken yazı yazsın, Yavaş yavaş yok olarak Ğ'nin üzerinde doğsun orada da gifle yazı yazıyor gibi böyle dolaşabilir. Yani logo üzerinde dolaşsın otursun bir yerlere :)

Evet sizdeki sanırım o çizgi beyaz ve cidden hoş durmuş. her hareket yaptırılabilir adama:) ama çokta cıvıtmadan yapmam lazım yoksa ciddiyetsiz bir site havasına bürünür haliyle.

Tşk ederim yorumlar için:)
TahsinCetinkaya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al