sanat07 adlı üyeden alıntı

Bence google hiç bir şeye bakmıyor indeksleyip geçiyor hata olmasın yeterki ekiden seomu vardı :) Yazını yazardın indekslerdi ve bakıyorum bir çok dandik site var tek kadegori ile almış başını gidiyor o kişiler sayflaranını o konu üzerinde sadece günlük güncelliyor googlede ha bu benim sadık yarim diyor uzun süredir günlük yayın yapıyor diyor alıyor ilk sıraya, nasıl milliyet hürriyet falan feşmekan her zaman çoğu konuda ilk sırayı alırsa buda bence böyle. 1. si sitenin güncel bir site olması 2. si sitenin yüksek oranda ziyaretçi kitlesine bağlı olması 3. ise sitenin geçmiş arşivi, 4. ise sitenin kalıcı bir site olduğunu gösteren uzun süredir açık bir site olması. Bence şahsen mantık böyle işliyordur. Deneme yapın misal bir konu yazın ilk sayfadaki sitelerde seo kullanmama ihtimali olan varsa ben haklıyımdır :)

Tabi Seo nund bir zararı yok onuda kullanmak lazım :) Amaç google amcayı yormayalım.

Diyecek cevap bulamadım :) SEO "zararı yok denilebilecek" kadar basit bir kavramsa bu işe para yatıranlar gerçekten çok yanlış düşünüyorlar :))