-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wmaracı'na ceza sistemi getirilsin.Adminler veya moeratörler her banladığında nedeni yazsın.Ve yazılan nedenler herkesin okuyabileceği bir şekilde olsun...
Wmaracı, cezalar puanlama yoluyla ağırlaştırılsın...Ya direk ban yada uzaklaştırma alsın...Daha da geliştirilebilir...?
Sizce Herkesinde gördüğü adil bir puanlama olabilir...sİZCE
Notum: benim anlamadığım adminler ve moderatörlerinde adil olup olmadığı ve onlarla ilgili olan bir durum söz konusu mu? diye kimsenin aklında kalmasın diye mesajımın içinde bir bölüm vardı.fakat burada adminleri ve moderatörleri karşıma almadığım,bunu düşünmediğim halde yazdığım ilk konu mesajım birileri tarafından editlenmiş...biraz şeffat olmamız lazım değilmi?
burda ne kötülük olabilir...ayrıca belirttim konuyla alakasını? bu mu şeffaflık!
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıkçası premium üye olmama rağmen başkalarının ban nedenlerini görebimemi saçma buluyorum.Bir gün bende banlanırsam bunun nedenini sadece admin ve moderatörler görebilmeli.Herkesin görmesinden hiç kimsenin görmemesi daha iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
cambazoglu adlı üyeden alıntı
Wmaracı'na ceza sistemi getirilsin.Adminler veya moeratörler her banladığında nedeni yazsın.Ve yazılan nedenler herkesin okuyabileceği bir şekilde olsun...
Wmaracı, cezalar puanlama yoluyla ağırlaştırılsın...Ya direk ban yada uzaklaştırma alsın...
Daha da geliştirilebilir...?
Sizce Herkesinde gördüğü adil bir puanlama olabilir...sİZCE
Türkçe'nize hayran kaldım.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ultrahako adlı üyeden alıntı
Açıkçası premium üye olmama rağmen başkalarının ban nedenlerini görebimemi saçma buluyorum.Bir gün bende banlanırsam bunun nedenini sadece admin ve moderatörler görebilmeli.Herkesin görmesinden hiç kimsenin görmemesi daha iyi.
birine karşı ettiğin küfür,moderatörün adil davranmaması,keyfiyet getiren durumları herkes görmeli gerekirse moderatörün haksızlığıda admini haksızlığıda ortaya çıkmalı..Yani şunu belirtmek isterimki adminler,modlar sorumlular adil değil demiyorum, örnek verdim...
Fakat yapılmış olan saygısızlık,küfür,vs.bende görmeliyim ki o kişinin ne mal oldugunu bileyim..bilmeliyim de...
Ek Olarak:
birader hem haber editliyorum hem buraya acil yazıyorum...sonra editlerim.ayrıca acil yazdığımda aşikar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
evet arkadaşa katılıyorum banlanan üyenin neden banlandığını belitirseler iyi olur. ve o üye ile ilgili bir daha hangi konuda banlanmıssa daha dikkatli olabilir vs...
:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Meraklılar için güzel bir sistem :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim anlamadığım adminler ve moderatörlerinde adil olup olmadığı ve onlarla ilgili olan bir durum söz konusu mu? diye kimsenin aklında kalmasın diye mesajımın içinde bir bölüm vardı.fakat burada adminleri ve moderatörleri karşıma almadığım,bunu düşünmediğim halde yazdığım ilk konu mesajım birileri tarafından editlenmiş...biraz şeffat olmamız lazım değilmi?
burda ne kötülük olabilir...ayrıca belirttim konuyla alakasını? bu mu şeffaflık!
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Kategori modlarının üye banlama yetkileri yok. Üye banlama yetkisi sadece genel modlarda var.
Bunun haricinde üye uyarma dahil bütün ceza işlemleri (istisnasız) bütün genel modların görebileceği şekilde bize rapor ediliyor. Yani haksız bir durum olamaz. Yanlış verilmiş bir karar var ise -ki kolay kolay olmaz- zaten diğer modlar ve yöneticiler tarafından görüldüğü için uyarılıp düzeltilir.
Bunun haricinde konunuzu kimse editlememiş sadece siz 1 defa editleyip ekleme yapmışsınız.
Üyelerin yasaklanma sebeplerinin herkese açık olmasını ise uygun/gerekli görmüyoruz.
Deneyim demeyin, deneyin!