Bu scriptte bildiğim kadarıyla Curl fonksiyonu sadece bot ile oyunları sunucunuza çekmeye çalışırken gerekmektedir.Free hosta bile kurabilirsiniz. Bende bu scripti kullanıyorum gayetde memnunum...
Script hakkında bilip bilmeden konuşmayın fason yada saçma sapan bir script değil. Seo ya da çok uygun hata minimal düzeyde...
Bu scriptle
4. günümde adsenseden onay aldım...
1. haftanın sonunda Say.ac raporlarında google dan aranarak geldiğim kelimeler varolmaya başladı :) şuan sitem 17 günlük ve açıldığı andan şuana kadar 433 tekil 2.704 çoğul ziyaretçim oldu :) Birkaç düzenleme ayarından sonra seo puanım %94 ten aşağı düşmez oldu...
Artık siz düşünün gayet güzel bir script şiddetle tavsiye edilir...
bu arada site adresim: www.cabukoyna.com isteyen bakabilir.
Script hakkında bilip bilmeden konuşmayın fason yada saçma sapan bir script değil. Seo ya da çok uygun hata minimal düzeyde...
Bu scriptle
4. günümde adsenseden onay aldım...
1. haftanın sonunda Say.ac raporlarında google dan aranarak geldiğim kelimeler varolmaya başladı :) şuan sitem 17 günlük ve açıldığı andan şuana kadar 433 tekil 2.704 çoğul ziyaretçim oldu :) Birkaç düzenleme ayarından sonra seo puanım %94 ten aşağı düşmez oldu...
Artık siz düşünün gayet güzel bir script şiddetle tavsiye edilir...
bu arada site adresim: www.cabukoyna.com isteyen bakabilir.
Ben zaten sadece cURL desteği olması lazım dedim o kadar. Çok ta hafife almadım.