eportaltr adlı üyeden alıntı

Alexa da yükselmek için birçok program türü var fakat siz bunlarla uğraşmayın. yol Alexaya kayıt olun en etkili sistem sitenize gelen ziyaretçilerinizi sitede olabildiğince fazla kalmasını sağlayın bunu yapmak için de siteyi sürekli güncel tutmanız gerekir. kısa sürede değil ancak orta ve uzun vade de alexanızı etkileyecektir.

Alexa değeri yükselsin diye autosurf kullanıyorum. Bu alexaya zarar veriyo mu? (Bu autosurflerde 20 saniye) Ben alexaya facebook üzerinden giriş yapıyorum alexanın meta kodlarını siteme yükledim. Ayrıca doğal yoldan yükseltmek daha iyi olduğunu söylediler seo hocaları , programlada aslında biraz yükseltsek ileriki zamanlarda da doğal yapsam olur dimi? Bu programın adı nedir hocam?

Ek Olarak:

AcidBunny adlı üyeden alıntı

Güncel ve temiz içerik, alexa toolbar ekleyin chrome a farkı görün.

Daha 3 gün önce blogspottan .net e geçtim şuan alexada no data diyo herhalde henüz gözükmüyo benim site alexanın gözünde. blogspotta kullanıyodum toolbarı çok etkisini gördüm ben 2 haftada toolbar sayesinde 3 milyona kadar geldim ileridede bir internet cafeye toolbar yükletmeyi düşünüyorum.