Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yandex yanlış yaptı, çok yanlış yaptı. Yaptı yaptı yaptı, yapmaz dedik iyice yaptı. Daha nasıl yapar ya?! dedik, gene yaptı.
YLDRMZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her şeyi geliştirdi. Ama Türk tarayıcı hala geliştiriliyor :) Öyle Atatürk'ü öne sürüp gönül kazanacakları her halikarde belliydi zaten. Ne Google ne yandex ne de başka bir arama motoruna kayıt yaptırdım siteyi. İster indexler ister indexlemez :) umrumda da değil şahsen. Yandex 'in gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkçe sürümünü bir ara koymuşlardı, o zaman indirmiştim ben de. :) Geliştirmelerine gerek yok bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Global alandaki yeniliklerin bize uyarlanması biraz zaman alır. Bu hep böyledir, Yandex ile uzaktan yakından alakası yok.
Örneğin Google ya da Facebook'ta bir yeni özellik eklendiğinde bize hep sonradan gelir. Bilmem anlatabildim mi :)
YLDRMZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya ben anlatamıyorum. Yada siz anlamak istemiyorsunuz atakan bey. Diyorum ki madem bu kadar TÜRKÇEye önem veriyorlar gelem mail belli, işlenen özelliklerde belli. Bunu daha öncede forma yazanlar var Atatürk'ümüzü arkalarına alıp, Türkçemizi değerlendiriyorlarsa bu kadar geç TÜRKÇE sürüm çıkarmalarının anlamı nedir? Gelen mail xml yani sitemap harita hatası. Ama konu içeriğine bakarsak rusça :) saçmalık gerçekten. İngilizce bir yazının Türkçesi diye birşey olmaz ayrıca. Yandex'se bu Yandeks (türkçe) diye bir şey olmaz.