Bende Bloggerla başladım fakat Blogger şuanda zaman kaybı geliyor bana ( gelişmek açısından) . Ne + sı var derseniz bir fark göremiyorum.

İndexleme Hızı Güzel Olduğu İçin
Mesela Blogger siteniz anında index alabiliyorsa Wordpress sitenizde alabilir. Bu tamamiyle sizin SEO yeteneğinize bağlıdır.Ben Bloggerın seo yatkın olduğunu düşünmüyorum.

Host Bedava Olduğu İçin
Hosting için bir şey diyemeyeceğim. Çünkü WP hosting bazen büyük sıkıntılar oluşturabiliyor.

Google Altyapısı Olduğu İçin
Google altyapısında olmasının hiçbir faydasını görmedim. Bir faydası var direkt araçlara onaylıyor :)

.blogspot.com Uzantısı Olduğu İçin
Bu nedeni pek seçeceklerini tavsiye etmem

Kullanımı Kolay Olduğu İçin
Basit bir arayüzü var fakat gelişmek için yeterli değil. Sana paneli vermiş bağlamış ne panelle oynayabiliyorsun ne başka bir şey.

Ben diğer arkadaşlarıma da faydalı olmak için fikir yaptım. Blogger çok güzel bir sistem ama eksikleri de var. Hakkını yiyemem çünkü ben çoğu şeyi Blogger'la öğrendim ve halada öğreniyorum. Ama bir farkını göremedim. Bana göre bir WP ile Bir Blogger'ı geçmeniz çok fazla. Çünkü WP de seo vs var. Ben derim ki eğer bu yolda WM yolunda ilerleyecekseniz ve maddi durumunuz var ise WP geçin geç olmadan. Ama maddi durum gerekiyor Hosting bazen çok sıkıntı olabiliyor. Bloggerın bir iyi yanı hosting gibi :)

Sizce ?

DipNot : Yukarıdakiler bilimsel değil kişiseldir. Blogger böyle ilerlemeye devam ederse Wordpressi geçebilir ama şuan değil :)