-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bilgili kişilerden yorumlar bekliyorum. Diyelimki bizim bir makale sitemiz var o sitemizde yanlızca makalelerimize yer veriyoruz. Fakat haberler bölümünü de haber.siteadı.com şeklinde bir subdomain oluşturarak verdiğimizi varsayarsak ve subdomain sitemizden (farklı temalı ve sadece haberlerin olduğu) haberlerimizi yayınlarsak ve asıl sitemizden sileder aracılığla haberlerimizi sürekli subdomaindeki haber makalelerine yönlendirirsek haber subdomainimizin google indexi açısından asıl sitemize faydası olur mu. Yoksa google başka bir siteye yönlendirme olarak algılayıp index açısından asıl sitemize hiçbir faydası olmaz mı....Lütfen konunun uzmanı arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Linkleme ve yönlendirmeden dolayı hit ve backlink almış olursun.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
O konuda net birşey diyemem , artabilir.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eğer domainin keywords ise anasayfanı index olarak kullandığın ve alt domainlerinde konu sayfası için kullandığın için seni diğer sitelerden 1 adım önde görür düşüncesindeyim
mesela haberler.com domaini için teknoloji.haberler.com sub domaini de bir index görevi görür ama aramalarda farklı domain olarak görür ve seni kategorinde bir adım önde çıkartır.
domaininiz keyword yada marjinal bir domain değilse tavsiye etmem çünkü o zaman google farklı site olarak yorumlar
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **