lostyazilim
tr.link

Google: Ulu önder Atatürkü saygıyla anıyoruz

78 Mesajlar 15.087 Okunma
acebozum
tr.link

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

Mert Kahveci adlı üyeden alıntı

o dediğiniz sıradan adamlar için geçerli.

Kötü tasarım olsa ne olacak olmasa ne olacak? Değiştirmiş mi? Değiştirmiş. En önemlisi hatırlamış mı? Evet. Gerisinin ne önemi var ? Neyse ne desem boş.
FOMOCO

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
reklam

Mert Kahveci Mert Kahveci www.mertkahveci.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 63 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

Atakan adlı üyeden alıntı

Kötü tasarım olsa ne olacak olmasa ne olacak? Değiştirmiş mi? Değiştirmiş. En önemlisi hatırlamış mı? Evet. Gerisinin ne önemi var ? Neyse ne desem boş.

dün, ya da ondan önceki gün hiç tanınmayan bir adam için hoş bir doodle yapılmış ve önemle vurgulanıyor. Fakat dünyanın gelmiş geçmiş en ulu öneri için minik bir gülle günü kapatmaları bana çok ağır geliyor. bunu tartışıyorum, çünkü bunu yapmamasını beklediğim siteydi.

• Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

dün, ya da ondan önceki gün hiç tanınmayan bir adam için hoş bir doodle yapılmış ve önemle vurgulanıyor. Fakat dünyanın gelmiş geçmiş en ulu öneri için minik bir gülle günü kapatmaları bana çok ağır geliyor. bunu tartışıyorum, çünkü bunu yapmamasını beklediğim siteydi.

O doğrudur, değiştirmiştir.
Ama şahsen benim için hatırlaması önemli. (Yani başkaları için özel logo hazırlayıp bu özel günde eklememesinden ziyade) Google özel logo hazırlamasada yine de hatırlamış. Yandex ise logo değiştirmiş. Her ikisi de güzel davranış sonuç olarak.

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 63 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

Atakan adlı üyeden alıntı

O doğrudur, değiştirmiştir.
Ama şahsen benim için hatırlaması önemli. (Yani başkaları için özel logo hazırlayıp bu özel günde eklememesinden ziyade) Google özel logo hazırlamasada yine de hatırlamış. Yandex ise logo değiştirmiş. Her ikisi de güzel davranış sonuç olarak.

üzgünüm, ama sizin gibi eleştiremem. bana kalırsa böyle böyle hatırlamayı kısıtlıyorlar, her kim veya kimlerse. vurgulamaları tarafındayım, böylesi hiç bana göre değil.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

üzgünüm, ama sizin gibi eleştiremem. bana kalırsa böyle böyle hatırlamayı kısıtlıyorlar, her kim veya kimlerse. vurgulamaları tarafındayım, böylesi hiç bana göre değil.

Arama motorlarını eleştiren ben değilimki :) Hatta tam aksine logolarından dolayı eleştirmediğimi ve ekleyeceği logolardan ziyade hatırlamalarının önemli olduğunu belirttim.

xpadam xpadam ileri seviye PHP,illustrator,. Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek ileri seviye PHP,illustrator,.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 5 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
google'ın türkiye ofis'inin bu konuda çalışmalarda bulunması lazım.Ayrıca ATATÜRK'ün değerini onlar nerden bilecekki :) 193∞

Spaksu Spaksu Tasarım = Fikir Çalışması Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 8 / 79
  • Ticaret 1, (%100)

Spaksu adlı üyeden alıntı

Değerli arkadaşlar ben şahsen logoları hazırlayan kişilerle görüştüm. Farkındamısınız bilmiyorum ama hazırlanan logoların hiçbirisi "ölüm yıldönümü" değildir. Ya doğum günü yada özel bir gün veya haftadır. Bu nedenle Google logosunu değiştirmiyor. Hiçbir şekilde hiç kimsenin ölüm yıldönümünde logo değiştirmiyor. Bu sebeple biraz dikkatli yorumlar yapmanızı rica ediyorum. Ek olarak Google yapmak zorunda olmadığı bir jest yapıp tr sitesine karanfil koyuyor bunu da gözardı etmeyiniz.

Bu yazıyı okuyan var mı?
:)
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

ChuckBartowsKi ChuckBartowsKi www.mustafacelikm.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 45 / 124
  • Ticaret 1, (%100)
Atatürk'ün ölümü bir kutlama değil ciddi bir kayıptur kutlama yapılamaz. Doodle yapılacak bir şey değil ben açıkcası o gülü çok yerinde ve mantıklı buldum. Fakat bazıları bunu anlayamıyor...
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

ChuckBartowsKi

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 63 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

Atatürk'ün ölümü bir kutlama değil ciddi bir kayıptur kutlama yapılamaz. Doodle yapılacak bir şey değil ben açıkcası o gülü çok yerinde ve mantıklı buldum. Fakat bazıları bunu anlayamıyor...

gerçekten anlayamayan bazıları değil. biz atatürk'ü öldü olarak saymıyoruz, bu 1. ve biz ölüm yıldönümünü hatırlatsın demiyoruz, ve bu 2. biz sadece o bizim için değersiz olan adamları gözümüze sokmanın yanı sıra bugünü hepimizin ATATÜRK olarak geçirdiğini vurgulamak ve düşmanlara ne kadar büyük bir TÜRK'ten bahsettiğimizi vurgulamak için milyonların ziyaret ettiği portala yerleştirilmesini istiyoruz. Tekrarlıyorum, ölüm yıldönümü falan değil bizim derdimiz.

ChuckBartowsKi ChuckBartowsKi www.mustafacelikm.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 45 / 124
  • Ticaret 1, (%100)

gerçekten anlayamayan bazıları değil. biz atatürk'ü öldü olarak saymıyoruz, bu 1. ve biz ölüm yıldönümünü hatırlatsın demiyoruz, ve bu 2. biz sadece o bizim için değersiz olan adamları gözümüze sokmanın yanı sıra bugünü hepimizin ATATÜRK olarak geçirdiğini vurgulamak ve düşmanlara ne kadar büyük bir TÜRK'ten bahsettiğimizi vurgulamak için milyonların ziyaret ettiği portala yerleştirilmesini istiyoruz. Tekrarlıyorum, ölüm yıldönümü falan değil bizim derdimiz.

Kırmızı gülün anlamını biliyor musunuz ? Google doodle yaparken genelde eğlenceli şeyler yapar ve tekrar ediyorum kırmızı gülün anlamı çok derindir. Ha bende isterim google yazan yerde Mustafa Kemal Atatürk yazsın ama bunu yapmazlar. Şimdi bana kesin değişik damgalar vurursunuz hayır alakası yok. Bence Google gayet derin bir şey yapmış...

ChuckBartowsKi
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al