öncelikle bana tarihde böle bişi duymadım öğreten olmadı o turup araştırmadımda kürt kökenlilerin neyi neree dayanıyor diye. dilini araştırmadım gerek duymuyorum ama sağda solda arada kürtçe konuşan denk geliyor yarı türkçe yarı bilmem nece yarı bilmem nece karışık bi dilde konuşuyor o yüzden diye biliyorum bunu. türkçeye sonrdan eklemeler ile oluyor olmuyo diyemem ona. ben orta asya ruslarının elindenyken kürtler kimin elindeydi tarihe girsen çıkmazsın zaten şuanda tüm bilinenler gerçekmi bana göre değil saptırmalr yalan yanlış birçok şey devar mutlaka o yüzden tarihe girmek boş... bu arada sana geçipde yalan atcak halim yok inan weya inanma çokta umrumdaydı ama senin konuşmandan anlaşılıyorki içinde büyük kin var türklere karşı bu çok net anlaşılıyor şuna emin ol eğer bizlerin içinde kürtlere karşı kin nefret olsaydı şuanda elimizde silah çatışmda olurduk önümüze geleni wurur geçerdik tıpkı pkk nın zamanında köylere inip yaptığı gibi daha doğrusu apo piçinin. biz türk milletiyiz bizde şerefsizlik adilik yokdur çoluğa çocuga sıkıp katletcek bizde kinde yokdur neyse deidğin gibi uzatmaya gerek yok sen kin nefret duymaya dewam et .