Samsung Galaxy S2 al derim. Baya ucuzladı. Cebine para bile kalır.
Listemde şuan fakat hala arayış içerisindeyim.
Biraz daha bekle aralıkta LG Nexus 4 gelecek. Bende onu bekliyorum. Çıkış fiyatı 1400 TL felan olacağı söyleniyor. Zaman geçtikçe daha ucuzlayacaktır. Şunu da belirteyim. Bu telefon test sonuçlarında SIII'e 3 kat fark atıyormuş. Bunu göz önüne almalısın bence.
LG şarjı çok berbat dediler fakat bakayım tekrardan.
googleda aratırsan bulabilirsin. bazı siteler var ama güvenilir mi onu bilemem. yorumlara bakarak sen karar vereceksin.
evet, piyasada bir ton site var fakat bir kaç siteden dışında almayı düşünmüyorum.
100-150 lira daha koyup Samsung Galaxy SIII alman şuan için en mantıklısı.
S3 alma hocam S3 varsa aklında git S2 al ama hiç birini önermem kullanan birisi olarak note dururken note 2 de abartılacak ek özellik yok note üzerine. (ram saymazsak tabi fiyatda ona göre)
Note büyük değil sürekli netle uğraşan biri için gayet mantıklı video vs izlerken boyutun normal olduğunun farkına varacaksın. S3 ümü sattım Note arayışındayım bende tavsiye ederim.
Note büyük değil sürekli netle uğraşan biri için gayet mantıklı video vs izlerken boyutun normal olduğunun farkına varacaksın. S3 ümü sattım Note arayışındayım bende tavsiye ederim.
teşekkürler yorumun için, note de aklımda şuan.
Gösteriş istemiyor performans istersen HTC 3D alabilirsin
HTC EVO 3D olarak baktım evet çok güzel. Fakat bu HTClerin şarjı nasıl?