Merhaba Arkadaşlar 1 bucuk aylık web sıtem var makale seo acısından oldukça iyi googleye basvuru yaptığımda şöyle bir mail aldım!

Sitem :
http://www.gncmagazin.com

Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.

Sorunlar:
-
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

---------------------

Daha fazla ayrıntı:

Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Sitenizin Google AdSense politikaları veya web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Daha fazla bilgi edinmek için http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=35769 adresindeki web yöneticisi kalite yönergelerini ve http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=48182 , https://support.google.com/adsense/bin/topic.py?topic=1271507 adresindeki AdSense program politikalarını okuyabilirsiniz.


Sizce Googleye Aykırı Sitemde Ne Var Yorumlarınızı alabilirmiyim ?