webhost adlı üyeden alıntı

Tıklama ile gelir arasındaki farklılıklar için ne düşünüyorsunuz?

Tık fazla gelir az . Kimi zaman 1 tık 0.35$ ike kimi zamana 0.07$ oluyor. Reklam verenlerin haricinde fiyatı düşüren bir etken olmalı. Siz bu konudaki tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.


Aslında tamamen doğru bir orantı var.Tamamen doğru bir ilişki.Kimileri bunun aksini iddia ediyor fakat bu öyle değil.Çünkü şöyle düşünelim:
Reklam verenler maliyeti düşük tuttukça google bu maliyetten kendi payını çıkarınca otomatik olarak gelir düşüyor.mesela tık başına maliyeti fazla tutan firmanın reklamına google daha fazla önem verdiği için maliyeti fazla veriyor.hem kendi hemde reklam alanlar memnun oluyor.Ama maliyet nekadar düşük tutulursa google kedi pastasını alıyor ama bizlere tabağı ekmekle sünnetlemek düşüyor.Haliyle memnun olamıyoruz.
Birde google'ın millete dağıttığı bedava çekler google'ın gözünde değeri olmayan sitelere( bu genellikler bloglar ve yaşını doldurmamış siteler) çöp site olarak kullanıyor bizleri.

Ama bir haber siteleri gibi büyük yaşlı sitelere tık başı daha fazla veriyor.

Ek Olarak:

uniburs adlı üyeden alıntı

hocam benim adsense üyeliğim vardı hatta google den zarf bile geldi o derece ilerledim ama geçersiz tıklama ile iptali gerçekleşti. bunun için ne önerirsin. yeni mail açıp onla mı üye olmalıyım

Bunun için yakın birine,(kardeş,baba,abla) adına hesap açın.Çünkü google gözünde gözünü para hırsı bürümüş biri'siniz artık.%99 vermeyecektir.. %1'lik kısım ise google'da tanıdığın varsa yada çok büyük bir şirket isen senin tıklamadığını kanıtlamanla mümkün..Bu da mümkün değildir zaten.Büyük bir şirketseniz google olmasa da olur.Çünkü reklamverenler direkt sizinle münasebet kuracaktır.Google'ı aracı yapmayacaklardır.

Ek Olarak:

Michel adlı üyeden alıntı

Hocam ya adsense imzamda ki sitede telif hakkı içeren materyal olduğunu söylüyor. Hangileri telif hakkı içeriyor :/

Krdeşim; sitende oyun yamaları,oyunlar var.Bunlar kendi fabrikanızın kendi yazılımcılarınızın ürünleri mi ki telif hakkı yok diyorsun..Siten war.ez'den geçilmiyor.Hem war.ez kullanıyorsun hem site kuralları sayfan yok... Google haklı...bende olsam bende vermem.Millet özgün içerikle alırken sorun yaşıyor sen war.ezle almaya kalkışmışsın...Başka ne diyeyim sana !