radyoloji adlı üyeden alıntı

Sorunda burada zaten cinsel dürtülerine hakim olamayanlar gidip kendileri program kurmazlar. Bunu engellemek devlete düşer. Ha özgürlüğe kısıtlama olarak algılanır mı bilmem. Ama bu şekilde devam ettikçe bu kişiler daha kötü duruma düşmekte ve kendilerine zarar vermenin dışında başka kişilere de zarar verme noktasına gelebilirler. Ki geliyorlar her gün taciz olaylarını duyuyoruz. Bu da karşıdakinin özgürlüğüne müdahele demektir. O zaman cinsel içeriğin izlenme özgürlük alanına pek girmiyor gibi...

Dini yönüne girmek istemiyorum. Bu tür şeylerin çok büyük günah olduğunu söylemeye gerek yok. Bu duruma izin verilmesi de bence sakıncalı bir durum.


Zaten dini yönüne giremezsiniz. Laik bir ülkede kimin ne tür filmler izleyerek masturbasyon yapacağının kararını kimse veremez. Ne dini otoriteler, ne de resmi otoriteler böyle özel ve mahrem konularda insanlara karışabilirler.

Bu yasakçı zihniyet bu tür konularda masummuş gibi görünse de; işin içine dini yönelimler de girince günah kavramının ne kadar gözümüze sokulacağı da çok açık. Siz ****o izleyen zihniyetin toplumsal yapımıza zarar vereceğini düşünüyorsunuz. Bazı kesimler de sokakta el ele tutuşan sevgililerin toplumun ahlaki yapısını zedelediğini düşünüyorlar. Yine bazı insanlar da başı açık olan kadının tecavüze davet olduğunu düşünmekteler. Bu düşünce yapısının sonu yok ve olmayacak.

Neden mi? Çünkü bu tür çürük zihniyetlerin tek amacı etrafındaki kişileri kısıtlayarak, kendilerine yasak olan davranışları başkalarına da yaptırmamak veya bu tür tabularla çevrelendikleri için bunları nefret aracı olarak kullanmaları.

Eğer insanlar ****o izledikleri için birbirlerine tecavüz ediyorlarsa bozuk olan o toplumun yapısıdır. Bozuk olan o gençliktir.

İşin günah kısmına gelince de; bizim gibi layt müslüman ülkelerde insanlar kendi dini kurallarını işletemezler. İlla ki başlarına sakallı otoriteler beklerler. Eğer çok büyük günahsa %90'a yakını müslüman bir ülkede bu kadar ****o neden izleniyor diye düşünmek gerekir..

Gerçek şu ki; en çok tecavüz baskılanmış zihinlerin çok olduğu yerlerden çıkıyor. Bunlardan birisi de Türkiye.. Mahremiyet ve özel hayat yönünden rahat olan Avrupa ülkeleriyle önce Türkiye'yi, daha sonra da çok dini ve baskıcı rejimleriyle ünlü ülkeleri karşılaştırın bakalım şampiyon kim çıkacak.

İnsanlara zinayı yasaklayıp, ahirette ödül olarak huriler sunan bir dini öne sürerek bana bu tarz şeyler söylerseniz, size sadece gülerim..

İnsanları kendinize göre şekillendirmeye çalışmayın arkadaşım. Bu kısacık hayatta herkes kendinden sorumludur.