hasbaly adlı üyeden alıntı

tamam sendeki windows7 yada linux evet anladım siz daha iyi bulsun diye ağ bulucu modem almışsınız herhalde çift antenli gibi bir şey. anladım demek istediğinizi hocam galiba sizin ağ alıcı modemde bir acayiplik var ben laptopun kendi dahili alıcısıyla kullanıyorum ve internet gitsede modeme bağlı kalıyorum. ve eğer program olsa ona istediğim şeklide verebilirim. ama sizde şu sorun var internet gidince modemede bağlanamıyorsunuz. hani ağ ayarları bölümü vardır orada üç tane grafik vardı soldan sağa doğru bakınca ilk bir bilgisayar grafiği vardır oradan bir çubuk gider ortadaki modemi kasteden bilgisayar şeklindeki bir grafiğe bağlanır daha sonrada en sondaki dünya grafiğine bir işaret gider sizde internet olmadığında herhalde tüm çubuklarda çarpı işareti oluyor fakat bende internet olmadığında sadece birinde çarpı olmuyor ve bundan dolayı modeme bağlı kalabiliyorum. bence siz bir bilgisayarcıya derdinizi dökün çünkü sizinki anladığım kadarıyla internet gitti herşey bitti olayı.

aynen öyle internet gitti herşey bitti olayı var bende bende laptop ta var ondan internet gittiğinde hiç denemedim internet gittiğinde laptopu acıp bakıcam eğer bağlanıp rest atabilirsem masaüstünü kullanmam çok saol.