archaeopteryx adlı üyeden alıntı

Zaten dini yönüne giremezsiniz. Laik bir ülkede kimin ne tür filmler izleyerek masturbasyon yapacağının kararını kimse veremez. Ne dini otoriteler, ne de resmi otoriteler böyle özel ve mahrem konularda insanlara karışabilirler.


RTÜK gibi kurumlar boşuna kurulmamış arkadaşım kimin ne tür filmler yayınlayabileceğine devlet pekala karışabilir ve karışmalıdır.


archaeopteryx adlı üyeden alıntı

Siz ****o izleyen zihniyetin toplumsal yapımıza zarar vereceğini düşünüyorsunuz. Bazı kesimler de sokakta el ele tutuşan sevgililerin toplumun ahlaki yapısını zedelediğini düşünüyorlar. Yine bazı insanlar da başı açık olan kadının tecavüze davet olduğunu düşünmekteler.


Aynen ben öyle düşünüyorum arkadaşım sevgililerin sokak ortasında el ele tutuşması bile toplumun ahlaki yapısını bozmaktadır.Ha sen yapmıyormusun diceksin,yapıyor olsam bile bu onun doğru olduğunu göstermez.

archaeopteryx adlı üyeden alıntı

Eğer çok büyük günahsa %90'a yakını müslüman bir ülkede bu kadar ****o neden izleniyor diye düşünmek gerekir...


Türkye'de fazla ****o izleniyor olabilir ama Avrupalılar da zaten ****oyu kendileri yapıyor :)

archaeopteryx adlı üyeden alıntı

Gerçek şu ki; en çok tecavüz baskılanmış zihinlerin çok olduğu yerlerden çıkıyor. Bunlardan birisi de Türkiye.. Mahremiyet ve özel hayat yönünden rahat olan Avrupa ülkeleriyle önce Türkiye'yi, daha sonra da çok dini ve baskıcı rejimleriyle ünlü ülkeleri karşılaştırın bakalım şampiyon kim çıkacak.

İnsanlara zinayı yasaklayıp, ahirette ödül olarak huriler sunan bir dini öne sürerek bana bu tarz şeyler söylerseniz, size sadece gülerim.. ...


Osmanlı'da kaç tecavüz vakası olduğunu ve kaç idam vakası olduğunu öğrende gel arkadaşım

archaeopteryx adlı üyeden alıntı

Bu kısacık hayatta herkes kendinden sorumludur.


İnsanların sadece kendinden sorumlu olduğu felsefi düşünce sizin gibilerin düşüncesidir.İslam dininde sadece kendinden sorumlu değilsindir biraz öğren öyle konuş ;)


archaeopteryx adlı üyeden alıntı

İnsanların hiç ****o izlememiş gibi davranmaları ne kadar acınası ve acizce bir davranış..


Burada ben hayatta ****o izlemedim gibi şeyler söylemedim ben,biz bazı hatalara düştük bari gelecek nesilleri bundan ne kadar koruyabilirsek koruyalım.


Saygılar