Ateist, senin sokakta birşeyler yapmana engel olmam için illa sakal uzatmama gerek yok.
Haklısın burası "islam ile yönetilen" bir ülke değil. Dua et ki böyle değil yoksa bu lafları etmene izin vermezdim.
Haklısın burası "islam ile yönetilen" bir ülke değil. Dua et ki böyle değil yoksa bu lafları etmene izin vermezdim.
Herkesin tıkanacağı yerler var değil mi? Dininle yüzleşemezsen, karşındakini tehdit edersin. Burası dini bir ülke olsaydı çoktan kellem belirsiz bir mezarda olurdu benim. Belki Avrupa'da haberlerim çıkardı, vinçte asılmış bir halde.
Ben bunların farkındayım. :) Barış ve sevgi dininin güzellikleri..
Bu konu birazdan kapanır muhtemelen, dinine bağlı(!) bir moderatör'e gelirsek de banlanırız. Sorun değil tabii ki.
Her fırsatta insanların bireysel özgürlüklerini bağıra çağıra savunmaktan vazgeçmeyeceğim. Kimse kimsenin özel hayatına burnunu sokamaz. Sakallı tabirini de bizzat İslami hadislerden yararlanarak kullanıyorum, dinci deyip kimseyi kırmamak için.
Tabii ki söylemlerime cevap veremiyorsunuz, beni konuşmak zorunda bırakan da sizsiniz. :) Söylediğiniz şeyler çok güzel ama, gerçekler de bir o kadar acı..