radyoloji adlı üyeden alıntı

Önce benim soruma cevap veriniz daha sonra siz sorunuzu yöneltin cevaplıyayım.
Soruya soruyla karşılık vermek hoş olmaz.

Ateist değilsiniz. Sizin inandığınız İslam nedir? Ben sadece bir tek İslam dini biliyorum. Yoksa başka İslam dini de mi var?

Benim inandığım İslam nedir mi ? Hemen söyleyeyim.

Dinde zorlama yoktur deyip, ateistleri, Hristiyanları Müslüman olması için her bakımdan "SIKIŞTIRMAMAK".

Saçma sapan hurafeler ile insanlara korku salıp Müslümanlığa teşvik ETMEMEK.

İslam tek, ama inanış farklı sanırsam değil mi ?

Neden mi buna değindim. Siz de sanırım yetişkin içerikli sitelerin komple kaldırılmasını isteyenlerdensiniz ve devlet kesinlikle engellemeli diyenlerdensiniz.

Bu bir zorlamadır. Seçime sunulmalıdır bu gibi işler. İsteyen istediği siteye girer. İsteyene özel paket yapılır ve onun girmesi engellenir.

Ben de burada empati yaparak kendimi ateistlerin yerine bir seferlik olsun koydum ve dedim ki; "Eğer devlet başına ateistin biri gelirse ve İslami siteler dahil, dinle ilgili bütün sitelere girişimi engellerse ne cevap vereceksiniz?"

Eğer vereceğiniz cevap "Kimse bizim inancımıza karışamaz ve girdiğimiz islami siteleri engelleyemez. İstemiyorlarsa girmesinler" olacaksa, sanırım bu durumda devletin web sitelerine engel getirmesi "HAKSIZLIK" tır.

Çünkü kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri onlara yapmış oluyoruz. (Bakın İslama aykırı bir davranış çıktı kanımca.)

İşte benim inandığım İslam bu. Ben kendimi biliyorum, banane başkalarının nereye girip girmediğinden. Eğer din kardeşim varsa, ona girmemesini SÖYLERİM. Girmemesi için gidip sağı solu engellemem.