radyoloji adlı üyeden alıntı

Yav bırak Allahını seversen. Konuyu ben ne kadar değiştirmişim? Hep zorlamadan bahsettim.

Evet ama namazla ilgili zorlamayla tek bir cümle dahi yoktu yazılarımda değil mi ? Bu aynen bir konuda verecek cevabınızın bittiğinde farklı bir konuya geçmeye benziyor. Yani olayınız aynen şu olaya benziyor. Yani yine sizin savunduğunuz EZBERCİLİK.

Örnek vermiş olsaydınız tamamdı. Ama bana bir koyunla ilgili bir soru sormuştunuz ben de farklı olduğunu söylediğimde siz bunu değiştirmiştiniz. Buna cevap vermemiştiniz.

Bakın hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Siz orada "ateistler ezbercidir" diyerek altından kalkamayacağınız bir laf ettiniz. Fakat dikkatlice dinler tarihine bakarsanız hep bir iki alimin dediğini alır ve insanlar birbirine söyler durur. İşte ezbercilik budur. Ben de bunun yanlış olduğunu ve sorgulamadan "dine inananların ezberci" olduğunu söyledim.

Sizden gelmesi muhtemel olan başka bir alimin yorumunu bana söylemeniz olasılığına karşılık olarak Hz. İbrahim kıssasını ÖRNEK gösterdim.

Bunu bu kadar detaylıca açıklamadan anlayacağınızı varsaydım.
En azından ÖRNEK anlamını ilk okuldan beri bildiğinizi düşünüyorum.

--------------
Ek Olarak: Konuyu uzatmaya gerek yok sanırım, yakında moderatörler dini tartışma sebebiyle banlar. Tartışmak isterseniz özel mesaj kutum her zaman açık.