Kalınla işaretlediğim yerde ezberlediğiniz yazıyor. Bizim orada ezberlemeye ezberlemek deniyor. Sizin demek istediğiniz fakat sanırım uygun kelime bulamadığınız şey "doğru-yanlış olduğunu bilmeden sonuna kadar hep bir fikiri savunmaları ve bundan taviz vermemeleri" olsa gerek. (Tanrının olmamasını savunmaları)
Eğer bunu diyorsanız bu onların ezberciliği değildir. Çünkü biz de Allahın varlığına "İNANIYORUZ". Onlar ise yokluğuna "İNANIYORLAR". İnanmak ise kalpten gelen bir şeydir. Doğru olup olmadığını bilmiyoruz fakat inanıyoruz. İnandığımız için savunuyoruz bunu. Burada ezbercilik ya da var olup olmadığı kesin değildir. Sadece inançtır.
Eğer bunu diyorsanız bu onların ezberciliği değildir. Çünkü biz de Allahın varlığına "İNANIYORUZ". Onlar ise yokluğuna "İNANIYORLAR". İnanmak ise kalpten gelen bir şeydir. Doğru olup olmadığını bilmiyoruz fakat inanıyoruz. İnandığımız için savunuyoruz bunu. Burada ezbercilik ya da var olup olmadığı kesin değildir. Sadece inançtır.
Kakaroto "ezerbecilik" ne demek tek tek yazmamı mı istiyorsun. Hayır anlıyorsun dediklerimden ama bilerek anlamamazlıktan geliyorsun. Acaba buralardan birşeyler kopartabilir miyim düşüncesindesin. Ne diyim ben sana.
Doğru olup olmadığını bilmiyoruz öyle mi? Sana biri Allah var mıdır diye sorduğunda.. bilmiyorum olabilir de olmayabilirde ama inanıyorum.. mu diyeceksin???