-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
allah bu googlenın belasını versın yıne maıl geldı
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Sorunlar:
-
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
Neyı uyumlu deıl acıklama fln yok :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3. müracaat sonrası adsenseden vazgeçtim. Yandex'i bekliyorum. Yakında adsenseye rakip olacağını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yurtdışında yaşarken 5 sene aynı siteyle adsense kullandım. Türkiye'ye döneceğimden dolayı banka hesabını Türkiye'ye almam gerekliydi parayı çekmek için. Adsense kurallarına göre hesaba ülke değişikliyi yapılamıyordu. Hesabınızı kapatın Türkiye de tekrar kayıt olun dediler.
Yurtdışında 5 yıl adsense yerleştirip çalıştığım sitemi 3 mürcaat ile Türkiye de kabul etmediler. Her müracaat da ayrı ayrı nedenler öne sürdüler.
Sitenize baktım. ciddi bir site. İnanın sidebara koyduğunuz ATATÜRK resmi bile onaylanmamanıza sebep olabilir. Sitenizi kontrol eden her kimse ONU sevmiyor olabilir ve onaylamıyordur. Çünkü bakıyorsunuz ne dandik sitelere onay veriyorlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site üzerinde Google logosu kullanmak (I love you Google logosu gibi) Google politikalarına aykırıdır. Onu kaldır istersen.
adsenseweb.com belki yardımcı olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.