Merhabalar İhs *******dan VDS Linux sunucu aldık 1 CPU 1 GB RAM 10 GB alan özelliklerinde sitemizi eski Hosting den taşıdılar herşey iyi güzel fakat site ilk zamanlar belirli aralıklarla inanılmaz bir yavaşlamaya giriyordu o yavaşlık esnasında panele girim bu neyin nesidir dedim bir baktımki panelde yok ticked attım veritabanında bazı ayarlar yapıldı artık olmaz gibisinden konuşuldu 1-2 gün sonra site "Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu" Hataları vermeye başladı ve panel gene kayıp tekrar ticked attım çok ilginç bir cevap geldi vps nizin rami siteye yetmiyor :eek: Nasıl yetmez ? site daha 1 aylık googleda yeni yeni çıkıyor. üstelik günlük hiti daha neyki sitenin dedim fakat gelen cevap gene aynı ram yetmiyor falandı filandı. İşin ilginç tarafı daha önceki ticked de sunucu çok yavaş sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum demişdim bugün baktımki ihs deki panelde yeniden başlat butonuda yok :)
Şimdi arkadaşlar sizce ihs'demi bir problem var yoksa bendemi eğer bendeyse Ram'i yükselticem yok eğer ihs'deyse daha kaliteli ve ihs'den ucaza VPS hizmeti sağlayan yerlere geçicem çünkü resmen enayi yerine konulmuş oluyoruz.