National Villager adlı üyeden alıntı

Kardeşim okuma özürlümüsün ? Bak orda ne yazmışım eklenti var alexa sonucuna göre belirtiyor tahmini sonuç alırsınız dememişmiyim.Tahmini yapan benmiyim ? CHROME EKLENTİSİ !!!

Tahmini sonuç bile alamazsın diyorum ben de.. Anladın?? wmaraci olup olabileceği hiti maksimum 10k dır. 100k nere 10k nere. Böyle tahmin mi olur?

Ben de tahminde bulunayım dur. Mynet'in kesin hiti vardır. :D :p

Ek Olarak:

siradisihaber adlı üyeden alıntı

wmaraci.com facebook giriş kelimesinde 15. sırada ben dizi bölümü ararken bile 15. sıradaki bir siteye kadar gitmiyorum. sallamak beleş ne de olsa.sayaç sitelerinin bile doğru ölçemediği sayıları bir uygulama mı ölçecek.
wmaraci.com 125 K hit yapıyorsa burs vermeye başlasınlar :))) vay arkadaş 125 K nasıl birşey bilen kaç webmaster var yav.

En çok aldığı hiti söyledim ben tahmini hitini söylemedim. Çok fazla kelimeden hit alan sitelerin çok fazla indexi olan sitelerin hitini tahmin etmek zor olur. Genelde forum siteleridir bunlar. ek olarak facebook giriş kelimesinde geçen hafta hatta tarih olarak vereyim 28 ekimde 6. sıradaydı. Forum admini buna bakabilirse analytics'ten kanıtlanmış olur.

Ama genel blog sitelerini falan tahmin edebilirsin.

ahrefs.com premium üyeliği olanlar bilirler. sıralamalarda üstte olduğu kelimeleri listeleyebiliyorsun istediğin sitenin. Daha sonra oradan yapılacak bir tahminle ortalama hiti yaklaşık olarak bulunur.