-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar İhs *******dan VDS Linux sunucu aldık 1 CPU 1 GB RAM 10 GB alan özelliklerinde sitemizi eski Hosting den taşıdılar herşey iyi güzel fakat site ilk zamanlar belirli aralıklarla inanılmaz bir yavaşlamaya giriyordu o yavaşlık esnasında panele girim bu neyin nesidir dedim bir baktımki panelde yok ticked attım veritabanında bazı ayarlar yapıldı artık olmaz gibisinden konuşuldu 1-2 gün sonra site "Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu" Hataları vermeye başladı ve panel gene kayıp tekrar ticked attım çok ilginç bir cevap geldi vps nizin rami siteye yetmiyor :eek: Nasıl yetmez ? site daha 1 aylık googleda yeni yeni çıkıyor. üstelik günlük hiti daha neyki sitenin dedim fakat gelen cevap gene aynı ram yetmiyor falandı filandı. İşin ilginç tarafı daha önceki ticked de sunucu çok yavaş sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum demişdim bugün baktımki ihs deki panelde yeniden başlat butonuda yok :)
Şimdi arkadaşlar sizce ihs'demi bir problem var yoksa bendemi eğer bendeyse Ram'i yükselticem yok eğer ihs'deyse daha kaliteli ve ihs'den ucaza VPS hizmeti sağlayan yerlere geçicem çünkü resmen enayi yerine konulmuş oluyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ihsde problem var 1 gb ram olan bir sunucu hadi diyelim 250 mb panele gidiyor günlük çok rahat 50binden fazla tekil hiti kaldırır.ama tabi site ne sitesi o da var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sorununuzun nedeni büyük ihtimalle sunucu ayarlarında yapılmış bir yanlışlıktan kaynaklanıyor. Ben de aynı sorunu Markum'da yaşamıştım. Veritabanı bağlanırken bir hata oluştu, bembeyaz bir sayfa... Her hafta aynı sorunu yaşayınca taşıdım sitelerimi mecburen başka bir yere, şimdi sıkıntı yok, tabi destek ekibinin iyi olması, ve işini bilmesi de çok önemli. Millet 512 MB RAM ile kullandığı VPS'de hostçuluk yapıyor, içinde 40-50 tane orta kaliteli site barındırıyor...
Ama şu da var: siz neden 1 aylık siteye sunucu ya da VDS alma gereği duydunuz? Bence sorun İHS'de ama biraz da kendinizi soprgulayın derim, ne sitesi yapıyorsunuz, size bir host yetebilecekken neden VDS?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaşa katılıyorum 1 aylık site için 1 gb ram tuzludur bence.projenize çok önem veriyorsunuz çok da üstüne duruyorsunuz anladığım kadarıyla biraz daha yavaştan alın isterseniz.reklama girer mi bilmiyorum ama idealhostingden 19 dolara 1 gb ramli vps kullanıyorum 10 tane sitem var içinde 20-30 da domain yönlendirdim sorun sıkıntı yok müşteri hizmetleri online olur genelde bi bakın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemiz bir haber portalı sayılabilir ve bizim için çok önemli bu yüzden vps aldık ideal hosting'i değerlendiricem tavsiyen için teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben de maalesef 50 TL ile 2 GB ram kullanıyorum aylık Üstelik tek site için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende bazı sitelerimi ideal hostingteki sunucuda tutuyorum ... sıfır sorun şimdiye kadar bu kadar düzgün hizmet veren bir firma görmedim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
idealhosting banada cazip gelmeye başladı hem fiyatları hem seçenekleri güzel eğer kaliteliyse bundan sonra ideal hosting le çalışıcam
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Kaldırıp kaldıramayacağı Sanal sunucu optimize , Ana sunucu yük ve özellikleri ve siteye bağlı
Sanal sunucu doğru optimize edilmediği taktirde verim alınması mümkün değildir bundan dolayı mysql ve web server optimize işlemleri doğru şekilde yapılmalı
Ana sunucu yük durumu yine çok önemli kurulu vps hizmetlerinin yaptıkları işlemler sizi de etkileyebilir.
Örnek olarak disk kasarsa sizin sanal sunucu ve siteniz ne kadar optimizeli olursa olsun sanal sunucunuz yavaşlar ve site erişiminiz mümkün olmaz hale gelir.
Bundan dolayı sanal sunucu aldığınız firmadan kaynaklı problem olmadığına emin olmanız gerekiyor.
Sanal sunucu optimizesi tam ve eksiksiz yapıldıysa sitenizde herhangi problem yoksa mysql sorgu fazlası , yüksek php kullanımı gibi 1 gb ramle 1-2k rahat desteklemesi gerekli
1 kişi bu mesajı beğendi.